Magie in de Heemtuin (filmpje)

Heks in de Heemtuin slider

Spannend vrolijk, griezelig lekker, leuk en magisch mooi. Dat was vandaag de Heemtuin in Zaandam, en dat is morgen en overmorgen nog zo!

De tuin is omgetoverd tot een sprookje waarin je heerlijk kan dwalen, op zoek naar avonturen die je meeneemt naar later.

Bak je eigen broodje, vaar mee met de schipper, laat je voorlezen door een vriendelijke heks en bibber als je onder de grote spinnenwebben in het bos doorloopt… Wij filmden een minuut en bleven dromen:

De entreeprijs voor kinderen vanaf 2 jaar is  € 4,- Dat is inclusief speurtocht, limonade en iets lekkers. Volwassenen hebben gratis toegang. LET OP: Geen pin, maar contante betaling!

Parkeren kan oostelijk van de tuin, nabij de IJdoornflat in de wijk Peldersveld, en westelijk van de tuin, aan de parallelweg van de Heijermansstraat of in de Rosmolenwijk. De heemtuin ligt in het Burg. In ’t Veldpark te Zaandam, direct ten zuiden van het Zaans Medisch Centrum.

1 Reactie op Magie in de Heemtuin (filmpje)

  1. Bart says:

    Superleuk. Mijn dochter heeft genoten (en gegriezeld) met oma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>