McDonald’s Centrum: The Movie!

Vanmorgen was het zover: de grote gele M opende haar deur aan het Ankersmidplein 141 in Zaandam.

Natuurlijk zagen we het als onze taak om te checken of alles in orde was.

Een Single Quarter Pounder, Big Mac, Filet-O-Fish, Double Big Tasty, portie Chicken McNuggets (6 stuks), Franse Frietjes (groot!), Sundae IJs (Karamel), McMuffin Sausage & Egg en een stapel Volkoren Pancakes later, rolden we verzadigd en verkwikt en aanmerkelijk aangedikt weer naar buiten.  

Franchisenemer Peter de Groot en een aantal van de gasten van het eerste uur stonden ons te woord (ze zagen een ZB’er – Bekende Zaankanter – langskomen):

Deel dit artikel:

4 reacties

 • M.A van't Zand

  Het is al een puinzooi in het centrum en met de opening van dit soort zaken word het enkel maar erger. We vinden overal in de omgeving stormhoek MC donalds troep tot aan het vissershop aan toe.

 • Frans Kwast

  Leuk gedaan door de Mac! Een gratis reclamefilmpje van de Orkaan. Mooi geregeld Peter! Succes voor je zaak gegarandeerd!

 • Mara de Groot

  BURGERmeester kwam ook langs😂

 • Hanneke Tonkens

  Op de hoek van de Gedempte gracht en de Damstraat, bovenin drie mooie oude pandjes : drie dönertenten en een frietkot. Vind ik niet mooi, geeft geen gezellige sfeer. Het groet plein bij het mooie nieuwe ziekenhuis: zet er maar een Mc Donalds neer. Geen gezicht.
  En nu ook bij de portée van de stad , de blikvanger als je Zaandam binnenkomt: Mc Donalds.” Gruwelijk gruwelijk ! “zou Sis van Rossem zeggen. Wie keurt dit toch allemaal goed, deze ellende.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *