Muziek maken bij ZFC (en Crescendo en Apollo)

ZFC Zaandijk begint met workshops ‘kennismaken met muziek’ voor herintredende volwassenen of mensen die een instrument willen uitproberen.

ZFC maakte met docent Marjolein Schipper een speciaal aanbod voor die groep waarbij (opfrissing) van de muzikale basis en kennismaking met instrumenten centraal staan.

Het gebeurt aan de dr. J.J. van der Horststraat 2b in Zaandijk. De kosten zijn € 65,00. Lesdata zijn 10 en 17 februari; 3, 10 en 17 maart en afsluitend dinsdag 22 maart uur met het Groot Orkest van ZFC Zaandijk*.

Aanmelden via een appje 0654702462 (Wilma) of mail opleidingen@zfc-zaandijk.nl.

Foto boven: het grote ZFC – onder dit affiche ook informatie over de cursus voor kinderen en een soortgelijk aanbod van Crescendo Assendelft.

En: instaporkest Enjoy van Apollo Zaandijk gaat weer van start op woensdagavond 2 maart van 18.45 – 19.45uur voor muzikanten die opnieuw willen starten met spelen. Meld je aan bij 06-41353826 (Hanneke) of via info@apollozaandijk.nl – Boschjesstraat 22 te Koog aan de Zaan.

* Het lijkt een beetje op een gratis advertentie, en eigenlijk is het dat ook, maar muziek maken vinden wij zo belangrijk dat we het toch doen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *