Naar de tandarts! 40 jaar Groepspraktijk Westzijde

Niemand gaat graag naar de tandarts. Als het onheilspellende spiegeltje de rondgang langs het gebit maakt, plots linksboven stopt en de tandarts iets onbegrijpelijk tegen de assistente mompelt, weet je het: boren!

Maar op 4 juli kan iedereen zonder vrees naar de tandarts. De Groepspraktijk Westzijde bestaat namelijk 40 jaar en viert haar achtste lustrum met een open dag. Op 26 september is er nog een kans op de tweede open dag.

Frans Kroon (dat vinden wij een mooie naam voor een tandarts), één van de oprichters van de Tandartsen Groepspraktijk Westzijde, opende het lustrumjaar in januari officieel met een borrel ter ere van het 40-jarig bestaan.

Het was ook het laatste jaar voor Kroon, 17 april was de laatste werkdag van “de godfather van de Tandartsen Groepspraktijk”. Alle tandartsassistentes hebben deze dag per toerbeurt nog eenmaal Frans geassisteerd. Kroon nam afscheid op 18 april in het Zaantheater. (De Kroon op zijn werk?)

Alle patiënten die vanaf 1975 bij de Tandartsen Groepspraktijk Westzijde ingeschreven staan, wordt verzocht zich te melden bij de groepspraktijk. Hen wacht wellicht een verrassing? Wij vinden: “geen gaatjes!” trouwens de mooiste verrassing.

 

Deel dit artikel:

4 reacties

 • elly broeksma

  Ik ga nog steeds vol vertrouwen naar de tandartsengroepspraktijk “Westzijde”

 • j v d veen

  toen ik in zaandam woonde ,was ik eerst bij ta van dijk.daar ging ik met lood in mn schoenen naartoe.toen kwam ik bij ta kroon.wat die een werk heeft gehad om alles weer goed te krijgen.maar wat een vakwerk. petje af

 • Diny Bot

  Ik zit al jaren bij tandarts schenstok en onze kinderen ook en nu ook onze kleinzoon dus zo zitten er hele generaties leuk hoor en is een fijne tandarts.

 • Rico Hoogenkamp

  Prima al jaren goed geholpen.
  Gerritsen heel lang gehad, zat bij de eerste club.
  De foto in glas hangt nog ergens in het gebouw!
  Toppie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *