Brug Nauernasche Vaart in N203 (Wormerveer-Krommenie) wordt vernieuwd

De brug in de N203 over de Nauernasche Vaart tussen Wormerveer en Krommenie wordt dit jaar nog vernieuwd.

In juli wordt begonnen met het werk, in maart 2016 moet de klus af zijn. Vanaf half juli 2015 is de brug afgesloten voor (brom)fietsers en voetgangers. Voor gemotoriseerd verkeer blijft de brug wel beschikbaar.

De provincie Noord-Holland vernieuwt de brug over de Nauernasche Vaart zodat de brug 50 jaar meekan. Bovendien is de provinciale weg N203 dan beter geschikt als een van de omleidingsroutes tijdens de renovatie van de Velsertunnel in 2016. De brug wordt geschikt gemaakt voor extra verkeer.

Inloopavond
Op dinsdagavond 26 mei 2015 organiseert de provincie een inloopavond in De Groote Weiver aan de Industrieweg in Wormerveer tussen 18.00 uur en 20.30 uur. Daar worden de werkzaamheden en de gevolgen voor de omgeving en het verkeer toegelicht. De ontwerptekeningen kunnen bekeken worden terwijl deskundigen van de provincie en de aannemer aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

In het najaar van 2015 of in het voorjaar van 2016 is de doorstroming gedurende twee weken beperkt, omdat er minder rijstroken beschikbaar zijn. De Nauernasche Vaart blijft beschikbaar voor scheepvaart, met uitzondering van twee weken in het najaar van 2015 of in het voorjaar van 2016.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *