Nieuwe kiosk station Krommenie-Assendelft: Zuhal’s Hoekje

Reizigers op station Krommenie-Assendelft kunnen zich gaan verheugen op een nieuwe kiosk genaamd Zuhal’s Hoekje. De kiosk biedt onder andere broodjes, koffie, smoothies en snacks aan. De opening is maandag 20 maart en om dit te vieren hebben alle producten de eerste week 30% korting. 

Overlast

Martin Krekel runde voorheen zijn kiosk genaamd “Martin’s Broodjes en Boontjes” op het station, maar nu heeft Farid Talim* het overgenomen. In de afgelopen jaren kwam de oud-kioskhouder regelmatig in het nieuws. Hij pleitte voor cameratoezicht op en rondom het station om op die manier geweldsdelicten, vernielingen, ongelukken en diefstallen tegen te gaan. Als gevolg hiervan is er nu cameratoezicht op en rond het station, maar er zijn nog geen camera’s geplaatst op het spoor. Farid deelt de bezorgdheid van Martin en heeft een verzoek ingediend om ook cameratoezicht op het spoor te installeren.

“Ik hoop dat ze deze keer wel hieraan gehoor zullen geven. Daarnaast heb ik zelf ook camera’s geplaatst in de kiosk, maar ik hoop dat NS of ProRail ook hun verantwoordelijkheid zullen nemen.”

*In het eerste bericht schreven we dat Mariam Talim het over had genomen, maar zij voerde alleen het woord voor Farid.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *