Oostzaan van het gas: storing!

oostzaan gas eraf

Al om kwart voor een vanmiddag merkten we dat het gas ermee gekapt was op de helft van de redactie (het deel uit Oostzaan), maar we meenden dat het snel opgelost zou worden.

Momenteel zitten we (samen met bijna 4700 huishoudens!) rond de houtkachel te rillen met dekens om ons heen Kumbaya my Lord te zingen om warm te blijven en het einde lijkt niet in zicht.

Liander gaf aan dat het vanmiddag 14:45 uur, opgelost zou zijn maar dat is nog niet vertaald in resultaat van het soort dat warmte en gas geeft. Wel krijgen we excuses voor het ongemak.

Update: 18:45 uur

Zojuist spraken we een woordvoerder die vertelde dat aan het eind van de ochtend per ongeluk een deel van het gas is afgesloten tijdens werkzaamheden (dat ‘tijdens werkzaamheden’ is natuurlijk mooi, want zomaar de boel afsluiten in ‘vrije tijd’ zou wat gek zijn), de monteurs zijn bezig het gas weer terug te brengen, maar 14:45 uur (zoals eerder gecommuniceerd) bleek ietwat ambitieus.

Het nieuwe 14:45 uur is: ‘begin van de avond’.

Hoewel we hier nog altijd zonder gas zitten (18:50 uur) zou het zo kunnen zijn dan onze avond te vroeg begint. We wachten af…

7 Reacties op Oostzaan van het gas: storing!

 1. Robert Noordermeer says:

  Ja lekker die Liander met hun slimme meter installatie.
  Zeker dealtje met Poetin geslagen.

 2. E. Renkema says:

  Er is inmiddels weer gas, dus boiler resetten en het wordt weer warm!

 3. Bas Sommeijer says:

  En negen maanden later is er een geboortegolf in Westzaan…

 4. René van der Bijl says:

  En ik de cv reparateur maar bellen wegens de error code op mijn thermostaat…. duurde meer dan 1 uur voordat de lucht uit de leiding verdwenen was…

 5. Siem Meijn says:

  Vele mensen lagen vroeg in bed, net als vroeger. zullen wij over negen maanden weer een geboorte golf krijgen zo rond het Twiske.

 6. Dick Marinus Sr says:

  Horeca dicht op de maandag en bij de supers binnen een uur de pizza’s uitverkocht…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>