Op de publieke tribune! Politiek trapt af in Zaanstad

Traditiegetrouw wordt het politiek jaar in Zaanstad afgetrapt met een feestje, een eregast en een THEMA. Dit jaar hebben we nog geen uitnodiging ontvangen, maar misschien ziet het college de ‘150 dagen’ tournee als een feestelijke aftrap.

Het echte begin van een politiek jaar bestaat natuurlijk uit een raadsvergadering of een bijeenkomst van het Zaanstad Beraad (commissievergadering heette dat vroeger). Vanavond het eerste Beraad van dit seizoen, met veel mooie dossiers.

Het begint om 19.00 uur (en achteraf aan de borrel met de raadsleden), of live de bijeenkomst online volgen (en zelf voor de zoute pinda’s zorgen).

Wat staat er op het programma? Vuurwerk! Moskee Saendelft (soort van, via initiatief van VVD), de referendumverordening (waar de VVD vanaf wil), Cultuurvisie (met inspraak), Zaanbrug (vragen POV), Werkom, Wijkteams (vragen POV) en Jeugdwerk (geheim!).

Op de foto: raadsvergadering met interruptie van Maikel Kat (we missen hem!) en in de banken Jos Kerkhoven (die kunnen we als steunfractielid nog steeds zien).

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *