We hebben het hopeloos verkeerd aangepakt vanaf het begin. Nooit vroegen we in video’s aan kijkers te abonneren op ons kanaal of een duimpje te geven. En we dachten niet na over styling, cliffhangers, aantrekkelijke beginfoto’s en pakkende titels. We probeerden slechts te laten zien wat we filmden aan de Zaan.

Ook kochten we geen abonnees. Een beetje googelen leverde op dat we ‘in no-time’ 100% ‘stabiele volgers met garantie’ kunnen kopen. Wel veel meer dan duizend nog en het kost geen fluit! Maar we willen geen ‘stabiele volgers met garantie’…. We willen jou!  Onze puur Zaanse video’s werden meer dan 937.091 keer bekeken. ‘Views’ kan je trouwens ook kopen, maar ook daar zien we het nut niet van in: waarom zou je video’s maken voor een blind klikkend trollenleger? Nogmaals: we willen jou!

Die ‘1000’ lijkt niet veel, maar wij hebben, terwijl we typen, 916 abonnees op ons kanaal. Inmiddels zijn we erachter dat het best belangrijk is dat mensen zich abonneren of reageren. Bij 1000 abonnees mag je bijvoorbeeld pas live-streamen. En dat doen we liever via YouTube dan via Facebook. Daarbij maken we nu en dan aardige filmpjes die best gezien mogen worden.

Daarom de vraag: abonneer je op ons kanaal, krijg elke video als eerste en geeft af en toe een duimpje (liefst omhoog, maar als het slecht is dan vernemen we het ook graag). Wij beloven dat we zorgen voor relevante inhoud.