OrkaanCafé De Melterij: een warm bad (filmpje)

Wát een fijne band Cacoa River (volgens sommige aanwezigen zelfs de beste!), en wat zijn we weer veel slimmer geworden dan we waren.

We danken het team van De Melterij voor de lekkere gastvrijheid gistermiddag, en ook voor de meest smaakvolle bitterballen die we in tijden mochten binnentikken.

We probeerden de sfeer in een klein filmpje te vangen, maar Jaco van Zaanfolk ontbreekt daarin. Terwijl je juist dat festival niet zou moeten willen missen.

De foto boven is gemaakt door Frans Reichardt

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Rens Kamminga

    En het bleef nog lang onrustig in De Melterij. Het was weer een prima verzorgde middag, inclusief gratis borrelnootjes voor slechthorenden. Het geluid van de nootjes kwam bij vlagen boven de ruig spelende band Cocoa River uit. Een smakelijke combinatie zeg maar 😋. Maar zonder gekkigheid, het was een scala aan onderwerpen die stuk voor stuk de moeite waard waren, de brei-dames, de wethouder, de Orkaandichter, de organisator van het Folkfestival en zeker ook de deskundige van de oude begraafplaats (geen kerkhof) in Wormerveer. Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst. 👍

  • Frans Reichardt

    Wat een heerlijke Orkaan-middag was het weer. Op een toffe locatie (de Melterij), met leuke gesprekken met fijne gasten en een ge-wel-di-ge band! Het is dat ik om 19.00u nog een afspraak had in Amsterdam en dus om 18.15u echt weg moest, anders was ik graag gebleven om nog langer te genieten van de lekkere muziek van Cocoa River en de ‘good vibes’.
    Ik verheug me al op het volgende OrkaanCafé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *