Parool: vuurwerk-aanslag Den Ilp heeft verband met OFC

Volgens misdaad-journalist Paul Vugts van Het Parool is er een relatie tussen de ‘vuurwerk-ontploffing’ bij een Officier van Justitie in Den Ilp en de nog steeds voortdurende strijd bij de Oostzaanse voetbalclub OFC.

Vugts schrijft dat het vuurwerk weinig schade aanrichtte op 13 september maar dat politie de zaak toch hoog opneemt omdat de Amsterdamse Officier van Justitie betrokken was bij het onderzoek rond OFC.

Het Parool:

“In kringen rond amateurvoetbalclub OFC uit Oostzaan wordt de knal in verband gebracht met een hoog opgelopen conflict binnen de vereniging over een omstreden geldschieter. Die clubruzie leek de reden van een schietpartij, een brand en vijf granaten die van 2018 tot het najaar van 2019 waren gelegd bij tegenstanders van de belangrijkste geldschieter – waarna onderzoek door de politie overigens geen opheldering heeft gebracht.”

Lees hier het hele artikel in Het Parool.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Louis Dirksen

  Begint het hele circus nu weer opnieuw? Gelukkig heb ik mijn QRCode. Moet voldoende zijn om morgen veilig het OFC stadion te kunnen betreden…..

  • Ferdinand Piet

   Een QR code beschermt je niet tegen brandstichting en vuurwerkbommen

   • Louis Dirksen

    Vuurwerkbommen en wat dies meer zij heb ik nog nooit in het OFC stadion gezien. Kom morgen kijken en je zult zien dat wij hier bijzonder vreedzaam met elkaar omgaan. Lossen problemen op met een grapje, zoals boven.

    Wat ze in den Ilp uitspoken moeten zij weten…..

 • Dirk Marinus sr

  Bij OFC vallen er wekelijks knallen op het vijandelijk doel te spotten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *