Majestic Events Wormerveer, open in september

Aan partycentrum Majestic aan de Samsonweg 5a in Wormerveer wordt volop gebouwd. In juni of juli moet het werk af zijn. De opening wordt in september 2018 verwacht.

Majestic Party Centre & Events heeft meerdere zalen, de maximale capaciteit is zo’n 350 personen aldus exploitant Mohammed el Aisaoui.

Majestic is vooral bedoeld voor familiefeesten, maar El Aisaoui ziet naast trouwpartijen, geboortefeesten en verjaardagen ook opties voor conferenties.

Als de bouw volgens plan verloopt moet Majestic medio juni of begin juli klaar zijn. Omdat dan nog de gebruiksvergunning verleend moet worden, wordt op september voor de daadwerkelijke opening gerekend. Er is nu al geregeld contact met brandweer en gemeente over de voortgang.

De nieuwe exploitant krijgt graag suggesties van omwonenden en wordt ook actief als sponsor van voetbalclub WSV’30 uit Wormer.

De plannen voor een partycentrum bestaan al langer, de eerste vergunning werd in mei 2012 afgegeven.

El Aisaoui heeft anderhalf jaar geleden de zaak overgenomen en zal de zaak als ‘Majestic venues evenementen’ exploiteren. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel is Het Droompaleis BV / Majestic Venues met als bestuurder FDM Holding BV in Amsterdam.

Zo gaat het er van binnen uitzien.

Maar er moet nog wat gebeuren:

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *