PVV Zaanstad dist DENK Zaanstad

De komende gemeenteraadsverkiezing van Zaanstad doen er twee nieuwe partijen mee met ‘vers’ bloed.

In dit geval bedoelen we dat ‘verse bloed’ niet etnisch, maar groen. En met groen bedoelen we dan ook weer niet Zaans groen, maar ‘onervaren’.

Buiten dat de PVV roept dat ‘Zaanstad weer van ons’ moet worden, en dat DENK zegt ‘Zaanstad is van ons allemaal’, is er nog geen enkel Zaans standpunt gepresenteerd. En na de presentatie van de DENK-Zaanstad kandidaten, deed de PVV waar ze goed in is: uithalen via Facebook en Twitter. Het wachten is op de kandidatenlijst van de PVV…

 

Deel dit artikel:

15 reacties

 • Brabozaankanter

  Zou de PVV lijstrekker dat nu twitteren tijdens scoutingbijeenkomsten…

  • joop tralala

   Is hij dan nog steeds bij de scouting??? Of is dat een verkapte Partij Van Verval commune metr ouders die hun kinderen graag de partij propaganda wil laten horen???

 • Egbert Visser

  Het is eigenlijk een schande dat een Turkse partij als DENK aan verkiezingen in Nederland mag meedoen. Ik DENK dat ik op de PVV ga stemmen.

  • joop tralala

   Mag je ook lid worden van de scouting!

  • Rob

   Zolang we partijen op christelijke grondslag toestaan zullen we ook islamitische partijen moeten tolereren. Ik kan uw opmerking dat DENK een Turkse partij zou zijn derhalve niet goed plaatsen.

   Voor wat betreft het bericht van de PVV dat 2 leden op de lijst op zijn mist dubieus zijn, het volgende: PVV heeft geen eigen huiswerk gedaan, maar zich gebaseerd op een bericht van DDS. Maar wat blijkt daaruit? Eén kandidaatslid heeft eerder een foto van een voormalig Marokkaans staatshoofd op zijn Facebookpagina geplaatst en de tweede heeft een stemadviesgegeven ten aanzien van een peiling die al op Google liep. Twee tamelijk geïsoleerde feiten, die door de DDS wel erg hoog worden opgeblazen. Waar zijn ze bang voor? Minne mannetjes, zowel DDS als PVV.

  • Brabozaankanter

   Wat is er dan zo Turks aan Denk, behalve dan Dhr Kuzu?….

   • Rob

    Euh, om gekozen te kunnen worden als volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer is de Nederlandse nationaliteit een vereiste. Kuzu is dus … Nederlander.

  • Bruce

   En de PVV die wordt gefinancierd vanuit de VS en Israel dan? Of zijn die banden dan weer geen probleem? Juist DENK steunde overigens wel nog een initiatief om donaties aan politieke partijen vanuit het buitenland te stoppen. Niet dat ik supporter ben van DENK overigens, maar om die partij als buitenlands te bestempelen maar de PVV niet is hypocriet.

  • A. Harmens

   Ik weet niet of DENK überhaupt een partij op Islamitische grondslag is, volgens mij niet, maar terzijde. Dat DENK een legale partij is, hoeft niet te betekenen dat je er blij mee moet zijn. We hebben het wel over een partij die Islamitische parlementsleden van andere partijen op facebook publiekelijk beschimpte en suggereerde dat het verraders waren. Net als de PVV parasiteert de partij toch vooral op verdeeldheid en tegenstellingen.

   • Rob

    Lijk ik dus in dezelfde valkuil als velen getrapt te zijn …. U zou wel eens gelijk kunnen hebben dat Denk formeel geen partij op islamitische grondslag is. Dat de partij er dubieuze methoden op nahoudt ben ik met u eens. Maar ik blijf wel bij mijn uitgangspunt dat democratie niet voor bange mensen is.

 • Rob

  In 1968 was er studentenoproer in Parijs. Een kamerlid van de Boerenpartij begreep dat studentenleider Daniel Cohn-Bendit Nederland wilde bezoeken en vroeg de MVJ of ‘deze vreemdeling’ met een ‘anarchistisch en revolutionair standpunt’ de toegang tot het land kon worden geweigerd.

  VVD Justitieminister Carel Polak : ‘De democratie is niet een staatsvorm voor bange mensen, niet voor mensen die voor elke politieke beweging of elke politieke verandering angstig zijn.’

  https://www.parlement.com/id/vg09llh6rwx4/c_h_f_carel_polak

  Sommige mensen mogen zich afvragen waarom ze bang zijn voor democratie.

 • hans van loo

  Mevrouw Sylvana Simons heeft nog wel een vermeende psychiater voor Denk in de aanbieding.

 • Rick

  PVV en DENK doen allebei op kegale wijze mee met de lokale verkiezingen. Inderdaad wel allebei partijen die verdeeldheid zaaien. Dat moet je niet willen.
  Dat Wilders met de Russen sympatiseert (vriendjes wordt) is werkelijk een schande. De Russen zijn verantwoordelijk voor het neerhalen van de MH17.
  Hallo medelanders, zijn we dat nu al vergeten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *