Referendumkoorts: stickers, posters, T-shirts, debatten…

Reuring. Daar zou een Cultuurcluster voor moeten zorgen. Tot dusver gaat dat prima. Zelfs het referendum over het Cultuurcluster zorgt voor reuring.

De meest geslaagde reuring kwam tot dusver van Podium De Flux. Hun ‘Stones in Zaanstad’-campagne kan bijna niemand zijn ontgaan.

Het artikel over de campagne werd al ruim 10.000 gelezen op De Orkaan, en op sociale media doet hij het ook goed. Niet altijd met instemming, maar met communicatie is het natuurlijk zo: als ze maar over je praten!

Hier de affiches van dezelfde campagne op de pilaren van het viaduct van de Thorbeckeweg onder de A8.

De Kultuurklutsers veranderden de tekst een beetje (en haalden de traan weg).

De sticker boven is op de stoplichtpaal naast het beoogde Cultuurcluster geplakt (dat mag vast niet, maar eerlijk gezegd maken wij daar niet zo’n punt van).

Ook de Kultuurklutsers plakken stickers op plekken waar het vast niet mag (ook daar maken wij geen punt van). Deze is tegenover de ‘oude’ Kade.

De Kultuurklusters hebben T-shirts. Hier eentje zonder klutser maar aan de schutting van ROSA’s Erik Schaap gespijkerd (wat Luther kan, kan Schaap ook), gepost op Twitter.

En ze hebben een spandoek.

En buttons (hier op ROSA’s Menno de Haas).

Michiel van de Mieters maakte deze:

De SP:

Video-trailer Hart voor Zaanstad – Liefde voor Cultuur (FluXusZaanstad)

Ook deze op de elektriciteitskast is vast niet 100 procent legaal, maar nogmaals: wij tillen daar niet zo zwaar aan. Hij komt van het Twitter-account van Patrick Zoomermeijer.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *