Schuttingleed in Assendelft – mr. Frank Visser (video)

Hommeles in Assendelft. De families Winter en Keizer liggen met elkaar overhoop over een schutting, en mr. Frank Visser weet het eigenlijk ook niet meer.

Maandag uitgezonden bij SBS6, en online te bekijken, totaal of als vierdelige serie: de aanleiding, de metingen, de zitting en he tbegin van de uitspraak.

De gemoederen lopen hoog op, verzoening tussen de kemphanen lijkt geen haalbare kaart.

De confrontatie, beide partijen wonen op een gebied zo groot als een voetbalveld, maar maken ruzie over een streepje grond…

In de andere vier afleveringen (eerste de irritante reclame afkijken): een rondje door de tuin, de zitting en het begin van de zitting in het Wapen van Assendelft. Of de hele aflevering hier bekijken, inclusief de (verrassende) uitspraak.

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Barry Emmerig

  De familie Winter moet daar snel weg, want dat gaat niet langer zo.
  En omdat de familie Emmerig de beroerdste niet is willen we graag een oplossing aanreiken. Wat dachten de 2 lieve Wintertjes van een heuse woningruil met de Emmerig-en? Een authentiek stukje Saendelft in ruil voor het perceeltje van de familie Winter?

  Mvg,
  Barry Emmerig

 • Hans

  “De familie Winter moet daar snel weg, want dat gaat niet langer zo.”

  Ik ben verbijsterd om deze suggestie. Er is sprake van irritaties om een verschil in opvatting over de erfgrens etc en dan moet die familie maar verhuizen? Ondanks een glasheldere uitspraak?
  U heeft werkelijk geen idee waarvan U praat. Ten eerste heeft u het over mensen die een respectabele leeftijd hebben bereikt en oude bomen verplant je niet zomaar, ten tweede wonen die mensen daar al een tijd -45 jaar!, ten derde slaat men elkaar de koppen niet in.
  Maar nee, u vindt dat ze maar ‘moeten’ verkassen.
  U mag zich diep schamen voor uw gebrek aan respect en medemenselijkheid. Wees eerst eens een echte kerel die niet voor de makkelijkste oplossing kiest en werk aan de verbetering van de onderlinge relatie. Een beetje nederigheid is dan wel op z’n plaats. Ik wens u daar veel goedheid, geduld en geluk bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *