Stomerij Van Veen na 8 jaar weg van ’tijdelijke’ plek

De Stomerij van Van Veen, gevestigd op het Noordschebos (hoek Provincialeweg en Stationstraat in Zaandam) gaat verhuizen naar de Ronde Tocht.

Eerder was de stomerij gevestigd aan het Ankersmidplein, maar na de Inverdan-operatie was daar geen plek meer. De gemeente sommeerde Van Veen al eerder om te verdwijnen – de toegewezen plek was immer maar ’tijdelijk’ –  maar het duurde lang voordat er een nieuwe plek gevonden was.

Uiteindelijk moest de zaak voor de rechter komen omdat Van Veen weigerde te vertrekken. Begin dit jaar deed de bestuursrechter uitspraak: Van Veen moest echt weg, de machines hadden al in maart weg moeten zijn. Die soep werd kennelijk niet zo heet gegegeten want de machines hebben er nog ruim een half jaar gestaan.

Dit weekend wordt er verhuisd, woensdag 19 november is de nieuwe zaak aan De Ronde Tocht, nr. 12, open.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Wouter

  Zo heeft de gemeente weer een hard werkende ondernemer weten te pesten??

  Hierbij wens ik stomerij van Veen het allerbeste.

  • Dwarsligger

   Hoezo ondernemertje pesten? Van Veen zit de gemeente en de rechtspraak op hoge kosten te jagen met zijn dwarsigheid. Hij wist van tevoren dat het een tijdelijke plek was!

 • De Orkaan

  Tja, andere andere kant heeft hij er wel 8 jaar “tijdelijk” kunnen zitten, een echte A-lokatie was het natuurlijk niet. Het bleef een soort van container.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *