Super September Zondag… die ‘super’ is terecht.

Oké: we hebben een binding met Oostzaan en de Oudheidkamer en verdikkeme…  na vandaag ook met De Twiske Nootjes, de computerclub, Oldtimers (konten!), en Radio 9!

De Oudheidkamer heeft ons gevraagd bij te klussen als verslaggevers van dienst voor de SuperSeptemberZondag. We ademen Orkaan, maar voor een keer streken we de hand over het hart.

Geen spijt

Daar hebben we geen spijt van. We werden verliefd op autobillen, Siem Hottentot met zijn accordeon, de gastvrijheid van Ton van Ingen en zijn team in theatercafé de Try Out, de bescheiden Ger Muijs die afscheid nam als hoofdredacteur van De Jol, Piet Roels, Mary Zondervan van de Oudheidkamer… pfff… Het schijnt dat je er moeilijk tussenkomt in Oostzaan, maar vanaf de zijlijn als toeschouwer krijg je genoeg warmte mee om straks de koelere herfstdagen in te kunnen. En waarschijnlijk ook de winter.

We maakten een paar filmpjes:

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Hennie Frank

  Dank je wel voor de leuke filmpjes en de mooie recensie <3

 • Siem

  Het leuke was dat er een jonge dame zat in de Try-ouT die druk doende was muziek bij de filmpjes te zetten. Haar hoofd ging zo heen en weer dacht even gaat niet goed. Het ging geweldig goed ze zat mee te doen op haar stoel met de muziek die zei aan het zoeken was voor de filmpjes. Goed gedaan.

 • Paul Möhlmann

  Het was een geweldig mooie dag. Wat fijn dat je het zo goed in beeld (en geluid) hebt gebracht. Dank je wel, Merel.

 • OostzaanTV in één klap in Beeld, we zullen de studio faciliteiten moeten uitbreiden, alhoewel de charme van een blonde filmredactrice in de hoek van een theatercafé, dat is eigenlijk niet voor verbetering vatbaar, dat moet je koesteren, “all you need is” een stopcontact

 • Piet Flens

  Wat heb je het gebeuren van deze dag mooi weer gegeven Merel. De klanken van Simon Hottentot en het dweilorkest zijn een geweldige entourage voor deze heerlijke middag. Hartverwarmend hoe jij commentaar weet te geven over alle aspecten van deze middag. Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *