Truckrun 2016: Keihard getoeter met brok in de keel

truckrun 2016 krommnie

De Truckrun 2016 die luid toeterend vanmiddag door Zaanstreek voerde, telde zo’n 125 vrachtwagens met als bijrijder mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Het getoeter was permanent en keihard, maar leverde langs de route ook vaak een brok in de keel op bij het zien van zoveel blije koppen van passagiers en chauffeurs.

De tocht vertrok en eindigde bij het terrein van Duyvis aan de Diederik Sonoyweg. Voor de begeleiding waren zo’n 250 vrijwilligers in touw: 125 chauffeurs, 70 motorrijders en op het terrein 40 tot 50 vrijwilligers.

De Orkaan was bij de doortocht op de Padlaan in Krommenie. In Wormerveer filmde Michel Schermer de tocht. En we hebben foto’s van diverse andere plekken (o.a. een slideshow van de doorkomst in ‘t Kalf).

Hier Krommenie (vergeet niet het geluid KEIHARD te zetten):

En hier Wormerveer:

En foto’s

En een slideshow met foto’s van de doortocht in ‘t Kalf van Sandra van Rij.

3 Reacties op Truckrun 2016: Keihard getoeter met brok in de keel

 1. Boon says:

  Ze hadden hun zaakjes goed geregeld. Een nagenoeg doorlopende colonne zonder indringers en genoeg ordonnansen om alles goed af te zetten.
  Veel blije gezichten en dat is toch het belangrijkste.

 2. Edwin says:

  Het was geweldig. Me dochter zat ook in een vrachtwagen en die heeft echt genoten. Geen woorden voor deze organisatie en trukkers en motor rijders/verkeerbegeleiders en politie. Prachtig mooie dag en bedankt.

 3. Ingrid says:

  Een dik applaus voor alle vrijwilligers die dit evenement voor onze gehandicapte medeburgers heeft waargemaakt. Ze hadden de dag van hun leven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>