Uitslag Glazen bol 2022: Wie is de helderziende van de Zaanstreek?

Podcast opname uitslag Glazen Bol Cup 2022. Annemieke Adema en Rens Kamminga.

Achteraf is het nieuws simpel te duiden. Want achteraf kijk je een koe in de kont. De echte grootheden weten al wat het jaar gaat brengen wanneer het nog maar net begonnen is. Dat zijn de meestervoorspellers van de Zaanstreek.

Ook aan het begin van 2022 hielden we in de Orkaan podcast weer een glazen bol cup. Deelnemers vulden een vragenlijst in en voorspelden wat er zou gebeuren dit jaar.

Welke drie partijen worden het grootst bij de gemeenteraadsverkiezingen? Hoe ligt de (tijdelijke) Zaanbrug erbij in december? Komt er een flitsservice in Zaandam? Zij konden het al haarfijn vertellen.

Twee inzenders bleken (met 16 punten) ware helderzienden en krijgen een rondleiding bij de Orkaan met een gezellige borrel. Kunnen we ze gelijk het hemd van het lijf vragen over waar we in 2023 over gaan schrijven. Weten we dat ook weer.

In de Orkaan podcast nemen Katja Zwart, Edwin Kleiss en Piet Bakker (redacteur De Orkaan) de antwoorden door. In januari verschijnt er een nieuwe quiz waarin iedereen zijn voorspellingen mag doen voor 2023.

Beluister de podcast op Spotify, alle podcast apps en onze Soundcloud pagina.

Podcast opname uitslag Glazen Bol Cup 2022. Annemieke Adema en Rens Kamminga.
Piet Bakker, Katja Zwart en Edwin Kleiss nemen de uitslag door.
Deel dit artikel:

Een reactie

  • Rens Kamminga

    Vanmiddag werd ik door iemand geattendeerd op deze podcast. Volgens haar werd ik er ook in genoemd. Omdat ik geen idee had waar het over ging en mij er ook niets van kon herinneren heb ik de podcast beluisterd. De quiz was van begin vorig jaar en er is veel gebeurt het afgelopen jaar waardoor ik er geen actieve herinnering meer aan had. Maar goed, nu blijkt dat ik dus ben uitgeroepen als één van de twee winnaars. Applaus voor de andere winnaar en voor mijzelf. Toch vind ik het een beetje raar dat ik dit gegeven dus ergens in Zaandam in een kringloopwinkel van een toevallige kennis moet vernemen. Of en hoe de mededeling mijn kant op komt valt nog te bezien. Maar wel opschieten want morgen is de uitreiking al 🤭.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *