Filmliefhebbers in Zaanstad komen binnenkort ogen tekort. Vanaf vandaag, donderdag 3 september, kunnen ze in filmtheater De Fabriek zo vaak als ze willen naar de film met de Cinevillepas. Deze pas is voor een vast maandbedrag te gebruiken in meer dan 40 theaters door heel Nederland. Van Groningen tot aan Maastricht en nu dus ook Zaandam.

Het besluit om tot Cineville toe te treden speelde al enige tijd voor filmtheater De Fabriek. In bijvoorbeeld Amsterdam is een lidmaatschap van deze filmkaart al jaren ontzettend succesvol. Alle onafhankelijke filmtheaters in de hoofdstad zijn erbij aangesloten. Door toetreding hoort De Fabriek nu bij de eerste paar theaters die sinds 2017 weer worden toegelaten tot Cineville.

Door toetreding tot Cineville wordt het filmaanbod van De Fabriek nu ook getoond op de website van Cineville, naast dat van andere aangesloten theaters. Op den duur zullen bovendien speciale Cineville-avonden plaatsvinden om op ludieke wijze nieuwe films uit te lichten. Lamers:

“In samenwerking met Cineville hopen we een jongere doelgroep aan te spreken, maar ook definitieve aansluiting te vinden bij het filmnetwerk van de metropoolregio Amsterdam”

Wie een lidmaatschap neemt op Cineville ontvangt een pas en kan voor € 21,00 per maand altijd naar de film. Net als alle 50.000 andere filmliefhebbers met een Cinevillepas. Wie onder de dertig is, betaalt zelfs maar € 17,50 per maand. De pas geeft toegang tot vertoningen in 47 filmtheaters in meer dan 20 steden door heel Nederland. Benieuwd naar een lidmaatschap? Kijk hier.

Filmtheater De Fabriek: Jan Sijbrandssteeg 12, 1502 BA Zaandam – Website: www.de-fabriek.nl

Bellen tijdens openingstijden kan naar: 075-6311993 Kaartverkoop kan online via www.de-fabriek.nl. Vanaf een half uur voor aanvang van de eerste film kunt uw kaartjes ook kopen bij de filmkassa, ook voor vertoningen op latere dagen.

Een gesponsorde bijdrage van De Fabriek