VVD contra VVD bij A8-A9-verbinding

Fractievoorzitter Gerard Ram van de VVD heeft er schoon genoeg van. In een brief aan de gemeenteraad van Zaanstad schrijft hij dat al “tientallen jaren” wordt gesproken over de A8-A9-verbinding en dat uitstel wat hem betreft geen optie is.

Vooral boos is hij op “Gedeputeerde Post” die “aangegeven heeft naar de stuurgroep te gaan met het verzoek om aan de drie huidige varianten een vierde variant toe te voegen, de tunnel variant door Krommenie.”

In zijn woede heeft Ram kennelijk niet genoeg tijd gehad om uit de zoeken van welke partij “Gedeputeerde Post” was. Service-gericht als wij zijn, hebben wij dat maar even voor hem gedaan: Elisabeth Post is van de VVD!

VVD’er Elisabeth Post stuurt volgens de VVD-brief deze “bizarre invulling van de openbare ruimte” waardoor “het gezondheidsrisico onaanvaardbaar wordt verhoogd” naar een stuurgroep waar Zaanstad inzit.

Ram wil dat de gemeente daar duidelijk moet maken dat “de voorgestelde 0 plus variant (viaduct) om de A8 aan de A9 te verbinden ongewenst vindt.”

(Wij dachten dat de brief over de tunnel ging….)

We hebben Ram gevraagd of hij de brief ook naar zijn partijgenote heeft gestuurd.

De foto is van het Twitteraccount van Gerard Ram, hij postte hem in november 2016.

De brief: Motie_VVD_geen_vertraging_A8-A9_en_geen_0_plus_variant

Deel dit artikel:

2 reacties

  • vaartje197

    dat zal wel weer met een “sorry”worden afgedaan, zo gaat dat in die partij

  • Ernst Debets

    Nu heb je een aantal partijgenoten die op invloedrijke posten zitten in dit dossier: Naast Elisabeth Post zijn dat ook Melanie Schultz en Barbara Visser.En dan nog gebeurt er niets. Te droevig voor woorden.Zijn ze wel besluitvaardig genoeg bij de VVD?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *