Wees erbij: het eerste OrkaanCafé! 

We zijn digitaal-blij, maar wat lijkt het ons leuk om jou – ja, jou! – te ontmoeten in het echt! Kom donderdag 24 februari in de namiddag naar de Oostzijderkerk in Zaandam. Daar richten we, samen met kastelein Sjoerd Beekes een wervelend café in: Het Pand op Locatie, OrkaanCafé!

De entree is helemaal gratis, maar de belevenis maakt ons allen rijk. 

Er is geweldige muziek doordrenkt van natte Zaanse veenweiden, een dichter met de diepgang van een Jol en er zijn gesprekken over wat ons bindt met hen die met de poten diep in de modder hun nek uitsteken aan de Zaan. En…  er is drank en er zijn hapjes. 

Kom handen schudden (boksen mag ook!), en/of de les lezen, wijzer maken, meepraten, meezingen, mopperen, of kom gewoon achteroverleunen en genieten van wat de Zaan je brengt en schenkt. 

Om 16:00 uur gooien we de kerkdeur open (we houden ons aan de dan geldende coronaregels) en vanaf 16:15 uur trapt de muziek af. De officiële opening is om 16:30 uur. 

Je vindt de Oostzijderkerk aan de Zuiddijk 1 in Zaandam. In de Klauwershoek (dichtbij waar ooit bioscoop ’t Saentje zat).

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *