Wilders, live in Zaandam!

Geert Wilders gaat de straat weer op. Op 9 maart begeeft hij zich tussen de weggelopen, zoekgeraakte en achtergelaten Poekie’s, Bailey’s, Willie’s, Gino’s, Peppers, Tijgers, Rakkers, Pips, Maxen, Manu’s, Lola’s en andere asielzoekers bij Stichting Dierenzorg aan de Scholtenstraat in Zaandam.

En dat niet alleen, hij is in gezelschap van PVV’s dierenvriend nr. 1 Dion Graus – de uitvinder van de Dierenpolitie -, en van Vicky Maeijer, nr. 3 op de PVV-lijst (stemmentrekker voor vrouwen volgens NRC).

Het wordt een druk weekje voor de PVV-lijsttrekker. Op 5 maart maakt hij de verkiezingskrant van De Telegraaf (gezien de warme banden tussen Noordhollands Dagblad en Telegraaf pikken de Zaanse kiezers daar vast wel een graantje van mee), op 6 maart bij Max en NPO, op 7 maart bij het Jeugdjournaal, op 8 maart bij Privé (ook Telegraaf) en Story, en op 9 maart is hij hoofdreedacteur van WNL (ook Telegraaf) en wordt hij geïnterviewd door de Telegraaf (zien wij hier een patroon?). En dus in in het dieren-AZC.

Dion Graus is het dierenmannetje van de PVV, lees meer over hem bij de PVV zelf of op Wikipedia (en zoek de verschillen).

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *