ZaanFolk Festival CD (voor weggeefprijsje)

De Stichting ZaanFolk stimuleert het beoefenen en beluiteren van folkmuziek in de Zaanstreek door middel van maandelijkse folk sessies en een jaarlijks festival in Wormerveer.

Op het ZaanFolk Festival, dat al een zestal edities kende, treden veel plaatselijke en regionale groepen op, die allen een andere invulling aan het begrip folk geven. Die diversiteit is goed terug te horen op de ZaanFolk Festival CD.

Op de CD staat bijna 75 minuten muziek, gespeeld door groepen die tussen 2015 en 2022 hebben opgetreden tijdens het ZaanFolk Festival, in het Wilminapark en/of in Café De Melterij.

Negen muziekgroepen en solisten zijn ieder met twee nummers vertegenwoordigd: The Bayou Mosquitos, ’t Gevolg, Bonny Vida, An Foy, Frank Nicolas, MG Project, Baloney, Toeters en Bellen en Piet Karregat. De muzikanten hebben de opnames welwillend ter beschikking gesteld.

De verkoopprijs is laag gehouden: voor slechts € 7,95 is de ZaanFolk festival CD te koop, tijdens het festival dat in 2023 op 15 juli plaatsvindt, of in Café De Melterij. Toesturen kan natuurlijk ook!

Meer weten? Neem contact op met de Stichting ZaanFolk via muziek@zaanfolk.nl.

Door Hans van Deelen

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *