Zaanlands Lyceum 150 jaar: inschrijving reünie geopend

De eerste voorbereidingen voor de viering van 150 jaar Zaanlands Lyceum zijn online te zien. De website met het programma en de inschrijvings-model zijn online.

De reünie is op zaterdag 22 oktober. Toegang is € 15 (inclusief diner € 30; met ook nog het jubileumboek €45).

In de dam-tot-damloop op 18 september gaat een speciale Zaanlands equipe van start.

Op 22 oktober zijn er cabaretvoorstellingen in het voormalige muzieklokaal, lessen van (oud)-docenten. Het diner is vanaf 17.30; ’s avonds is er feest vanaf 20.00 uur. Aanmelding kan hier.

In de week van 12 t/m 14 oktober is er feestweek voor de leerlingen van het Zaanlands. Oud-leerlingen geven een gastles, masterclass of workshop over hun vakgebied. Het kan een lezing of college zijn, maar ook een bedrijfsbezoek, sportactiviteit, excursie of training.

Op 17  en 18 november treden (oud-)leerlingen die uitgegroeid zijn tot volwaardige musici en acteurs op in het Zaantheater.

Tegelijkertijd heeft het Zaanlands zelf een nieuwe website gelanceerd – althans, wij hadden hem nog niet gezien:

website zaanlands

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Martina van Campen-Wierda

  Het filmpje Zaanlands Lyceum bracht heel veel bijzondere herinneringen terug, en een gevoel: dit is Mijn School, hier hoor ik thuis.
  Daarom verheug ik me op de reünie, mijn vroegere klasgenoten terugzien, het gebouw ervaren, en me weer even 12 of 17 voelen, en de tijd herbeleven toen ik hier docent was. In totaal 18 jaar ZL aan de Vincent van Goghweg, 18 onvergetelijke jaren….

 • Cees Jan Koomen

  Ik kom graag naar de reunie van het Zaanlands Lyceum
  Met vriendelijke groet

 • Jan Jansen

  Jan Janswen: het is jammer dat de lustrumcommissie niet meer bekendheid geeft aan deze reunie. Helboel oude lieden hebben geen computer en weten van niets.Zet toch een bericht in de grote kranten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *