Het lijkt op iets uit The Sixties – de beatmis – maar niets is minder waar. Op 1 februari is er de jaarlijkse ZIP (Zin In Pop) dienst in De Ontmoeting in Zaandijk.

Volgens de organisatie “een dynamische muziekdienst die je hart gaat raken. Deze ZIP-dienst geeft gegarandeerd positieve energie. En het is gratis.”

Die dienst – met zanger Peter Poell, zangeres Jeanine Langreder en toetsenist Henk Baetsen – staat dit jaar geheel in het teken van de muziek van Peter Gabriel. Vorig jaar was er tijdens de Queen-dienst een volle bak.

Peter-Gabriel-Popdienst-Flyer-Dominee Mirjam Sloots:

“Peter Gabriel maakt muziek die je hart raakt. Met teksten over dingen die je in je eigen leven kunnen overkomen. Het is een zanger die meebeweegt met de tijd. Dynamisch, overweldigend. The Book of Love is zijn allesomvattende werk. Met een prachtige tekst die je moeiteloos kunt linken aan God’s liefde.”

De Zin In Pop-muziekdienst met Peter Gabriel’s The Book of Love is op zondag 15 februari 2015 in De Ontmoeting, Parklaan 1, Zaandijk. Aanvang: 11.00 uur, kerk open 10.15 uur. Toegang gratis. (bron: PGAalsmeer)

Meer info: www.deontmoetingzaandijk.nl