Botman stopt, waar zijn warme bakkers?

Zijn er eigenlijk nog wel warme bakkers in Zaandam? Na Doba op de Savornin Lohmanstraat en Riensema op de Zuiddijk stop nu ook Botman aan de Peperstraat ermee.

Er is nog een ‘Lekkere dingen Bakker’ op de Rozengracht en Brakenhoff in Westerwatering. En in het centrum het Bakery Institute in de oude Verkade-fabriek (niet elke dag open).

Op de Zaandamse markt op donderdag en zaterdag staan ook bakkers. Er zijn ook Turkse bakkers op de Czarinastraat en het L.T Roggeplein.

In de comments werd daarnaast Broodnodig (Westzijde 243a) genoemd.

In de Botman-zaak zat overigens al jaren geen Botman meer.

 

Deel dit artikel:

10 reacties op Botman stopt, waar zijn warme bakkers?

 1. Eelco schreef:

  Het is inderdaad treurig gesteld met de ‘normale’ warme bakkers. The Bakery heeft goed brood, maar geen gewoon volkorenbrood bijvoorbeeld. Wij halen ons volkorenbrood tegenwoordig bij http://www.bakkerijbroodnodig.nl/ op de westzijde 243a, het brood komt geloof ik bij Brakenhof vandaan. Wie weet een optie voor The Bakery om toch ook gewoon brood te gaan maken?

 2. W.Schavemaker schreef:

  Mijn vraag is dan, waar zijn al die klanten gebleven die de voorkeur hebben genomen om alles onder 1 dak vandaan te halen welk luisterd naar de naam supermarkt. Het gemak heeft gewonnen van de smaak en kwaliteit. Erg jammer dat ook deze bakker gaat sluiten.

 3. Typo schreef:

  Ik zou wel graag een Vlaamsch Broodhuys zich willen zien vestigen in Zaandam. Maar de tijd is er misschien nog niet rijp voor.

 4. Yvonne Delorme schreef:

  Er zitten hele goede bakkers in de Zaanstreek
  Waar onder Het zaanse bakkertje ,sinds 20 jaar zijn zij expert in onder ander echt vers gebakken desembroden brood zonder gekke E nummers.
  De sfeer en producten zijn heerlijk.

 5. Ron schreef:

  The Bakery Institute, een bakkersopleiding heeft een fantastische winkel / boulangerie, naast de Verkade Koekfabriek! Westzijde 174-A
  1506 EK Zaandam. http://bakeryinstitute.nl/

 6. Eelco Holwer schreef:

  Vergeet niet de warme bakker De Lange in Westerkoog!

 7. Frank schreef:

  Er zit ook nog een lekkere dingen bakker op de sparrestraat in zaandam

 8. Walker schreef:

  Naast het station/gemeentehuis zit sugarstars ook een bakery waar luxe brooden worden verkocht ‪en hand gemaakte bonbons

 9. Johan schreef:

  De lekkere dingen bakker is op diverse locatie gevestigd door de hele Zaanstreek
  In deze winkels wordt dagelijks VERS brood en gebak verkocht dat iedere nacht gebakken wordt door ambachteljke bakkers die met veel liefde een top kwaliteit bakken. Op http://www.delekkerdingenbakker.nl vind je alle adressen voor Vers lekker en gezond brood

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.