Burgemeester Jan Hamming gaat inburgeren (help hem!)

Spruitjes oogsten in je volkstuin met de burgemeester? Of moet hij een dagje meewerken met de handhavers op de Rozengracht? Het jeugdorkest van ZFC dirigeren? Figureren op de Dickens-markt in Krommenie? Fietsen verhuren op de Zaanse Schans? Op video-reportage met De Orkaan?

Dat kan allemaal. Op 27 september begint Jan Hamming als burgemeester van Zaanstad. Hamming en zijn vrouw Roya “willen zo snel mogelijk zoveel mogelijk inwoners van Zaanstad leren kennen en zien waar zij zich mee bezighouden binnen de Zaanse samenleving.”

Inwoners van Zaanstad kunnen suggesties doen voor het inburgeringsprogramma van de Hammingen (Hammings?).

Alleen, met buren, de vereniging, koor, bedrijf, buurtinitiatief of met een ander gezelschap de burgemeester iets vertellen of laten zien dat te maken heeft met Zaanstad?

Nodig hem dan uit! Dan kan via het formulier op deze pagina.

Foto van website van Zaanstad.

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Dwarsligger

    Taarten bakken/ gooien en antifa-affiches plakken op nachtelijke fietstochten met Joke ‘Kaviaar’ Kuijt! Dagje op stap met Jeroen (die treinschreeuwer) uit Krommenie.

  • Hans

    Koppel het een met het ander: een middagje meedraaien in de Krommenie Bieb om het gebrek aan opvoeding van sommige pubers aan den lijve mee te maken.

  • Willemsen

    Gewoon incognito op ieder willekeurig uur van de dag (24 uur) een wandeling maken door de stad en allerhande gelegenheden bezoeken waar mensen zijn. Zo kan je een indruk krijgen wat er zoal gebeurt in Zaandam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *