Coffeeshop Smokery in Wormerveer geopend

Zaterdagochtend – 12 augustus – om 10.00 uur is coffeeshop Smokery aan de Marktstraat in Wormerveer open gegaan. Bij de opening was locoburgemeester Harrie van der Laan aanwezig. Samen met Maikel en Ian van coffeeshop Smokery knipte hij een lintje door en werd de deur geopend voor klanten.

Al voor 10.00 uur stonden klanten voor de deur in de regen te wachten. De eerste reacties zijn positief. Het is een mooie, moderne en frisse winkel geworden. De allereerste klant heeft in de afgelopen periode al vaker in de coffeeshop gekeken toen er nog werd verbouwd. Hij had beloofd als eerste klant voor de deur te staan. Die belofte maakte hij waar.

‘Het is fijn dat er nu een coffeeshop in Wormerveer zit, dan hoef ik niet meer naar Zaandam. Dat alleen al scheelt me € 100,00 per jaar aan kosten voor openbaar vervoer.’

Van verschillende klanten en buurtbewoners kregen de eigenaren van coffeeshop Smokery een leuke attentie met gelukswensen voor een succesvolle zaak. Na maanden hard werken is de coffeeshop eindelijk open voor klanten. De medewerkers lijken hun draai al snel gevonden te hebben.

De nieuwe coffeeshop is zeven dagen in de week van 10.00 – 22.00 uur open. In de coffeeshop kunnen cannabis producten uitsluitend worden afgehaald. Ook wordt er coffee to go aangeboden. Tijdens de openingsuren is er beveiliging aanwezig om toezicht te houden op de winkel en de directe omgeving.

Bijdrage door Michel Schermer

Deel dit artikel:

16 reacties

 • Manon janssen

  Het is fijn dat er nu een coffeeshop in Wormerveer zit, dan hoef ik niet meer naar Zaandam. Dat alleen al scheelt me € 100,00 per jaar aan kosten voor openbaar vervoer.’

  Zeker nooit van een fiets gehoord… wormerveer en zaandam is ook zoooo’n grote afstand om te fietsen…

 • Aaf Aafjes

  Blijft vreemd: alle rookwaren zijn verbannen uit de supermarkten of mogen niet meer zichtbaar aanwezig zijn voor mensen die roken. Ook een Primera in de Deka mag eigenlijk niet. Een coffeeshop geopend door een locoburgermeester en 84 uur open in de week, om illegaal geproduceerde produkten legaal te verkopen alleen voor het genot van ….terwijl zoveel andere noodzakelijke behoeftes stuiten op onneembare drempels. Dit is Nederland. Maar steeds minder mijn Nederland. Had ik ook maar 2 paspoorten. PS ben een niet roker.

 • Rob van Dalen

  ben heel blij dat er eindelijk toezicht is op de verkoop van deze materialen zodat mijn kinderen eens geen hard core materialen en andere slechte designer drugs wordt aangeboden ipv dat waar ze naar zoeken en helemaal voor naar zaandam moeten gaan.. eindelijk en een zeer mooie zaak!! proficiat heren. *****

 • Paul Hoekveld

  “terwijl zoveel andere noodzakelijke behoeftes stuiten op onneembare drempels.”

  Appels en peren

  “Dit is Nederland. Maar steeds minder mijn Nederland. Had ik ook maar 2 paspoorten.”

  Wat had je dan met je andere paspoort / nationaliteit gedaan?

  “PS ben een niet roker.”

  Jammer, gelukkig is er een shop bij dat je daar wat aan kan doen. Stoned worden verrijkt wellicht je leven en wordt Nederland weer ” jouw Nederland” Gewoon doen.

 • Carin Gouwerok

  Een locoburgemeester opent een coffeeshop?? Waanzin ten top!

 • J Schaap

  ‘Loco’ is toch Spaans?🤭

 • Gerrit Vinke

  Grappig dat, nee eigenlijk niet grappig, maar ter vergelijking, woonhuizen worden voor een half jaar gesloten omdat men vanuit de woning geestverruimende middelen verkoopt en onze loco-burgemeester opent met een lachend gezicht een legaal geestveruimend pand.Oh wacht, de partij voor ouderen, misschien om de “oudjes”over de drempel te trekken, waar ik met mijn 75 jaaar ook toe behoor.

 • Mari de Boe

  Wat bizar.
  Een loco die een coffeeshop gaat openen.
  Of je nu wel of niet een gebruiker bent doet hier niet ter zake.
  Als stad doen we mee aan de boycot tegen rokers. Dan ga je toch geen zaak openen die
  roken stimuleert!!!
  Zeker niet zolang de invoer van dit product nog niet legaal is.
  Hoe ver kan dit bestuur nog zakken.

 • ik vind het wat minnetjes dat de loco-burgemeester deze zaak opende, ik had minstens de commissaris van de koning verwacht of de koning zelf, dat is deze zaak zeker waard.
  Een aanwinst voor Wormerveer, even je bootje aanleggen aan de kade voor 50 euro en wat weed kopen en lekker oproken op het Alkmaardermeer.

 • Erik Eriksen

  Een nieuwe coffeeshop geopend in een gebied wat over 2jaar een zogenaamde emissievrije zone moet zijn. Goed verhaal

 • Richard de Boer

  Misschien grappig maar feitelijk te triest voor woorden. Net echte politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *