Fortuna Wormerveer (zat) en OFC (zat) promoveerden zaterdag door de finalewedstrijd van de nacompetitie te winnen.

SVA en Westzaan kwamen zondag net te kort en liepen daardoor promotie mis.

3e /4e zaterdag
Fortuna W. (zat) speelde op het veld van Eemnes tegen Voorwaarts U. Al na 4 minuten kwam de ploeg van Marcel Blank op voorsprong en dat was het begin van een zeer eenzijdige wedstrijd die na een 3-0 ruststand uiteindelijk met 6-0 werd gewonnen.

In Heemstede trad OFC (zat) op het complex van HBC aan tegen Hoofddorp. Het sterke team was in de 1ehelft nog gelijkwaardig aan de tegenstander en ging dan ook met 1-1 stand rusten. Na een snel doelpunt in de 2e helft liep de ploeg alsnog uit naar een ruime 5-1 overwinning

Door de overwinningen promoveren beide ploegen en komen ze volgend seizoen uit in de 3e klasse.

Klik hier voor de uitslagen in de nacompetitie

2e / 3e klasse zondag
SVA speelde haar wedstrijd in de finale ronde  tegen SEW uit Nibbixwoud. Op het complex van  DZS beleefde SVA een hele slechte start van de wedstrijd. Binnen 10 minuten stond het 0-2 en verder dan een aansluitingstreffer in de 2e helft kwam SVA uiteindelijk niet. Hierdoor speelt de ploeg ook volgend seizoen nog in de 3e klasse.

3e / 4e klasse zondag
Op het veld van Hercules Zaandam speelde Westzaan en spectaculaire finale tegen Ankaraspor. De Westzaners kwamen 2 keer op voorsprong, maar de Amsterdamse club wist de score in de 2e helft om te buigen naar een 3-2. In blessuretijd kreeg Westzaan met een penalty nog kans op een eventuele verlening, maar deze werd gemist waardoor de promotiedroom definitief uiteenspatte.

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie. Foto boven: Westzaan-publiek voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ankaraspor bij Hercules.