Help de mooie Cloë aan een blijvend huis

Dieren doen we niet vaak op De Orkaan, maar na het overweldigende succes dat Gert-Jan (GéJé voor vrienden) met zijn oproep oogstte, besloten we hetzelfde voor Cloë (proberen) te doen.

Helaas kan Cloë zelf niet typen (ze is nog maar twee), daarom plaatsen we 1:1 de oproep van Zaanse Stichting Dierenzorg. Zij zoeken het beste voor haar, en wij denken dat ze dat verdient:

‘Arme Cloë 2 jaar is helaas weer terug, dit weer buiten haar schuld om.

Even een stapje terug en haar verhaaltje vertellen.
Cloë is bij ons binnen gekomen als zwerver, ze was erg mager, vies en van alles erg onder de indruk.
Na een tijdje was Cloë goed aangekomen en werd ze goed geplaatst, dit ging samen met een andere hond erg goed. Ze kon goed met de kleinkinderen overweg en kon een aantal uur alleen thuis blijven. Helaas gingen de baasjes uit elkaar en kwam Cloë terug.

Cloë had het erg moeilijk in de kennel, ze had veel stress. Gelukkig werd ze snel weer geplaatst, maar deze nieuwe mensen hadden haar na een korte periode weggedaan. Dit mag natuurlijk helemaal niet, asieldieren moeten altijd weer terug naar het asiel waar ze vandaan komen.
Gelukkig belde de nieuwe mensen wel ons omdat het niet ging.
Cloë zou onzindelijk zijn en slopen, hier is daar geen sprake van. Ze ligt overdag bij ons in het kantoor en is keurig zindelijk. Ook slopen zien we hier niet.

We zoeken nu echt een goed blijvend huis voor haar, iemand die veel thuis is, met een andere hond(reu) zou erg leuk zijn, kinderen zijn geen probleem, wel is ze een beetje lomp met hele kleine kinderen.
Het alleen zijn moet heel rustig weer opgebouwd worden. Ook willen we dat er met Cloë verplicht 3x mee traint met onze gedragstherapeut.

Wie denkt voor Cloë een goed blijvend huis te kunnen bieden, bel dan met ons asiel 075-6156666(2)’

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *