Korfbal: Michael Hendriks eerste trainer KVZ ’23

Er is veel nieuw bij de nieuwe korfbalvereniging KVZ ’23. De fusieclub (ZKV gaat samen met ZKC ’31) presenteerde al een nieuwe naam, een nieuw tenue (rood-zwart) en een nieuwe sporthal is in aanbouw. Nu is er ook een eerste trainer aangesteld.

Michael Hendriks is de eerste leidsman voor de fusieclub. Hendriks is momenteel verbonden aan KZ waar hij de A1 traint. Hij startte jaren geleden als trainer bij ZKV dus de club is zeker geen onbekend terrein voor de Zaandijker die destijds meerdere kampioenschappen kon vieren.

Op websites van ZKV en ZKC ’31 is een persbericht te lezen. Daarin lezen we:

‘Met Michael hebben we een trainer gevonden die past bij onze ambities op de korte én lange termijn’, licht Dennis Brand, technisch verantwoordelijke van de fusieclub, toe. ‘Zijn belangrijkste opdracht voor het komende seizoen is om van twee selecties één hechte groep te maken. Daarna gaan we omhoog kijken. We hebben dan ook de intentie om langer dan één jaar aan elkaar verbonden te blijven.’

ZKC’31 en ZKV maken dit seizoen als aparte clubs met eigen hoofdtrainers Roy Gruijs en Monne Jonker af maar het fusieproces is al maanden in volle gang en per 1 juli smelten de verenigingen formeel samen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *