Landsaat weer open!

Het was voor veel Zaankanters het (slechte) nieuws van 2018: Bakkerij Landsaat failliet. Na 110 jaar geen slagroompunten, mergpijpen en roomkoppen op de Zuiddijk.

Maar in september kwam het nieuws van de doorstart. En morgen, de laatste dag van 2018 is de vestiging op de Vrieschgroenstraat (naast Albert Heijn), voor het eerst weer open.

Ton Vermij zag gister de receptie voor genodigden en familie en maakte bovenstaande foto. Hij sprak met de nieuwe eigenaar Jaap Landsaat en zag ook de ‘oude’ eigenaar Roel Landsaat, evenals andere familieleden Co en Piet Landsaat.

Jaap vertelde aan Ton dat de winkel maandag open gaan voor de verkoop van oliebollen. In het nieuwe jaar wordt het volledige assortiment aan gebak levered. Dat wordt gebakken in de nieuwe bakkerij aan de Penningweg 103, waar het ook mogelijk is om bestellingen af te halen. Ook de nieuwe website is online (met foto’s van gebak!).

Op Facebook is ook al een voorproefje van de nieuwe winkel en van de bakkerij te zien. (O ja… Landsaat is ook op zoek naar banketbakkers!).

Penningweg, gevel, met vernieuwde logo

 

Interieur van nieuwe winkel

 

Het team

 

hier wordt in gebakken

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Jaap

    kijk,dat is nu eens mooi nieuws zo in het staartje van 2018 !
    top.

  • Ingrid Jahn- van Binsbergen

    Geweldig mooi nieuws wat is Zaanstad zonder “Landsaat” en wat hebben we jullie gemist. Zo fijn te horen dat er een doorstart is gemaakt en dat de familie de touwtjes weer in handen heeft. Voor ons is Landsaat een begrip met het meest lekkere gebak wat er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *