Maandagavondclub zoekt half veld

De voetballers van Maandagavondclub hebben last van de successen van hun gast-verenigingen.

De Kraaien groeide sneller dan het complex aankon, bij OFC is ook het kunstgrasveld bezet na de sportieve successen van de club.

De Maandagavondclub (MAC) is een groep ongebonden heren die elke maandagavond een bal tracht heen en weer te trappen. Op maandagavonden komt het gezelschap bijeen om te onderzoeken hoe die bal goed geraakt moet worden.

48 jaar heeft MAC bij hockeyclub De Kraaien gevoetbald. Twee jaar geleden kon dat niet meer omdat de hockeyclub het veld zelf nodig had.

De pas 50 geworden Maandagavondclub kon daarna bij OFC terecht. De Oostzaanse voetbalclub heeft het komende seizoen het veld zelf nodig.

Daardoor wordt MAC veldloos. En daarom zoekt de club bij een Zaanse sportvereniging een beschikbaar half kunstgrasveld om op maandagavond tussen 20:00 en 21:30 uur wat balletjes hoog te houden, uiteraard tegen een vergoeding.

Clubs in de Zaanstreek, die ruimte op een half veld over hebben en MAC uit de brand willen helpen, kunnen contact opnemen met Eduard Nagelhout, secretaris van MAC: eduard@nagelhout.nl of 075 6285400.

Het affiche hieronder is van Studio Scarpa (maandagavond-voetballer Jan Schoen).

MacOrkaantips: Topsport-complex in de Koog, het nieuwe Zaandijk-veld, Zaanlandia (kan wel zakcentje gebruiken), Omzoom (ook nieuw complex).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *