Man middernacht uit kamer gezet, daarna opzettelijk aangereden, Oostzaan

In de nacht van dinsdag op woensdag – 6 september – rond 00.10 uur is een man op de Kerkstraat in Oostzaan opzettelijk aangereden.

Even voor het incident is er vermoedelijk een conflict ontstaan tussen een verhuurder van een kamer in Oostzaan en de huurder daarvan. De huurder werd rond middernacht op straat gezet. Hierop is de huurder met zijn koffer naar buiten gegaan en stond hij op de Kerkstraat samen met een vriend te wachten op een taxi. De verhuurder is in zijn bestelbus gestapt en is vervolgens op de Kerkstraat opzettelijk op de huurder ingereden.

De huurder is met een smak op straat terecht gekomen. Toevallig voorbijrijdende Marechaussee is gestopt en een ambulance werd gebeld. De man is nagekeken in de ambulance, maar is niet meegegaan naar het ziekenhuis. De man liep erg mank en had veel pijn in zijn been en voet. Hij zou op eigen gelegenheid naar de dokterspost gaan voor controle van zijn been.

De verhuurder is na de bewuste aanrijding doorgereden. Vermoedelijk is hij weer naar het huis gegaan. De politie heeft de bestuurder van de bestelbus aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De agenten namen de verklaringen op van het slachtoffer en zijn vriend. Nadat de verklaring was opgenomen bleek dat het slachtoffer ook nog wat open had staan. Deze werd ter plekke ook aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier wordt een arts voor hem geregeld, waarna hij nog 3 weken moet zitten voor eerdere vergrijpen.

Bijdrage door Michel Schermer

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *