Medailles voor K&V turnsters in Wormer

De turnsters van CGV Kracht & Vlugheid veroverden dit weekend twee individuele en één teammedaille. In sporthal De Spatter in Wormer streden teams van het Rayon Zaanstreek-Waterland tegen elkaar.

Namens de 105-jaar oude vereniging K&V waren 22 turnsters afgevaardigd. Zij kwamen allemaal in actie op vier onderdelen: brug met ongelijke leggers, evenwichtsbalk, sprong en vrije oefening.  

Bij de middenbouw pupillen, in de leeftijd rond de 10 jaar, werd K&V turnster Rona den Dulk eerste. Teamgenoot Josie Habers sleepte de derde plaats in de wacht, terwijl het team tweede werd. K&V trainster Ilya den Dulk-Slingerland was trots op de verrichtingen van het team. “De druk was hoog, met al die mensen op de tribune. Dat zag je aan de geconcentreerde gezichten bij de meiden. Dat ze ondanks de zenuwen toch zo goed presteerden is extra knap,” aldus den Dulk-Slingerland.

Op de tweede dag van de wedstrijd waren er geen medailles voor K&V. Wel werd K&V vrijwilliger en wedstrijd secretaris Bob Zwaal (78) in het zonnetje voor zijn tomeloze inzet bij deze en voorgaande wedstrijden.  


Dit bericht werd ingestuurd door ‘onze man’ bij K&V: Arne Doornebal. We hebben er geen letter aan veranderd. We twijfelden maar eventjes over het plaatsen, maar we waren verkocht dankzij de foto.

Van links naar rechts: turnsters Josie, Lindy, Malin, Rona en Sophie van K&V.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *