Niks & alles: frisse foto van kazige plek (wazig kazig Wormer)

Zo vaak gefotografeerd. Voor ons Zaankanters 24/7 bereikbaar en daardoor normaal. Evenzogoed is het heerlijk dat er oog voor blijft.

Tom Tulleken stuurde deze foto:

“De Zaan blijft voor velen een inspiratiebron hetgeen zich vertaalt in een niet te stuiten stroom foto’s, tekeningen en gedichten. En laten we eerlijk zijn, in ons hart zijn we allemaal groos op ‘onze’ ruim 10 kilometer lang veenstroom die zich -afhankelijk van seizoen en tijdstip- in al haar schoon- of lelijkheid aan ons presenteert.

Op de foto enkele Zaanse iconen zoals Lassie en de Zaanwand op de Zaanoever met, nauwelijks zichtbaar door de nevel, de veelbesproken Zaanbrug, één van de tien oeververbindingen over onze oude, vertrouwde Zaan.”

Niks & alles

Wij werden er blij van. Niks nieuw onder de zon en toch dat wat we willen zien. Als jij een frisse foto hebt van dit plekje: mail hem dan naar info@deorkaan.nl. Foto’s van andere cliché-plekken aan/in De Zaan zien we ook graag!

De eerste ‘kazige’ was van Ferry Heijne, daarna plaatsten we foto’s van Frank Bakker, André van Beveren, Frits Böckling, Michel Brand, Cees Christiani, Zoe Gerssen, Pieter Heine, Petra Hoogkamer, Wim Huisman, Kees Huyser, Rens Kamminga, Eline Kleibrink, Carola Korsse, Arjan Lakeman, Rene van der Meer, Herman Rolsma, Tom Tulleken, Carla de Vos, Siem van Westen en Fred Wolf…


ADVERTENTIE


Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *