Officiële opening Sporthal Zuid

Sporthal-Zaandam-Zuid

Morgen, zaterdag 30 mei, om 11:00 opent wethouder Jeroen Olthof, onder toeziend oog van Floris Jan Bovelander (voormalig Nederlands hockey international) officieel de nieuwe Sporthal Zuid in Zaandam. Een dozijn sportverenigingen en dansgroepen treedt op bij de opening.

Er zijn die dag demonstraties van HV Zaanstreek (handbal) en Z.H.C. de Kraaien (hockey), dans van Dansschool Moving Harmony met Indiase dans Kathak, Korfbalclub Zaandam Zuid verzorgt een korfbalclinic, en er zijn demonstraties van BV Matchpoint (badminton) en EZBC The Windmills (basketball).

Ook Sportschool Salomons en Choku Zaandam, REVAS (o.a. rolstoelhockey) en De Koepel Zaalvoetbal demonstreren hun specialiteiten. Stijldansen Zaandam treedt op voor de afsluiting die rond 15:00 wordt verwacht, er is dan een hapje en drankje en muziek van Muziek maakt School.

Programma bij Sportbedrijf Zaanstad.

 

2 Reacties op Officiële opening Sporthal Zuid

  1. Hier zijn wat fotos van de opening https://goo.gl/Qm5ej1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>