Oostzaners welkom: Voorproefje Van der Valk Oostzaan

Waar het gestapelde huisjes hotel in Zaandam zichzelf verkoopt onder de naam Hotels Amsterdam Zaandam, zet het gloednieuwe Van der Valk hotel (dat dicht tegen Amsterdam aanschurkt) ‘Oostzaan’ voorop in de naamgeving: Hotel Oostzaan-Amsterdam.

Van der Valk hecht er belang aan Oostzaan te leren kennen, zodat hij zijn gasten zo goed mogelijk kan informeren over de bezienswaardigheden in de directe omgeving van zijn hotel. En hoe kan je het dorp nou beter leren kennen dan via de bewoners?

In samenwerking met Oudheidkamer Oostzaan en De Orkaan organiseert Van der Valk een exclusief voorproefje voor alle inwoners van Oostzaan.

Je bent welkom op woensdag 1 juni van 16:00 uur tot 19:00 uur of op vrijdag 3 juni van 16:00 uur tot 19:00 uur. Op verschillende tijden start een kleine rondleiding door het hotel (ontvangst met een welkomstdrankje).

Vraag
Heb je tips over toeristische hoogtepunten, fietsroutes, Oostzaanse streekproducten en niet te missen middenstand? Oudheidkamer Oostzaan en De Orkaan zijn aanwezig om alles te verzamelen en op een later tijdstip aan het hotel over te dragen.

Aanmelden
Het is niet noodzakelijk, maar wij vinden het fijn om een beeld te krijgen van het aantal bezoekers. Aanmelden kan via de Facebookpagina van Oudheidkamer Oostzaan.

Tip
Als je van buiten Oostzaan (bunzing) ook wil komen, noem jezelf Lust, Taams, Schaft of Ruig en vervang de ‘ui’ voor ‘eu’ en de ‘ch’ voor een ‘k’.

Van der Valk 2

Westeinde 1

1511MA Oostzaan
Ps. Zo’n samenwerking met de Oudheidkamer is best ergens goed voor. Bijna was de kop van dit artikel geweest: ‘Oostzaners welkom: Sneakpreview Van der Valk Oostzaan’. Gelukkig werden we hard op de vingers getikt.

Deel dit artikel:

8 reacties

 • Emmy otten

  Heel veel succes, wij zijn jullie buren!
  Meyn-food-processing-technology-bv

 • Leone Joustra

  Ik ben geboren Oostzaanse maar van Frieze voorouders en woon nu in Koog aan de zaan. Ben ik nu ook welkom?

 • Mireille

  Wij zijn met 6 collega’s uit Zaandam en hebben elke dag de bouw aanschouwd onderweg naar ons werk in Amsterdam noord…
  Wij zouden heeeeeeel graag een rondleiding hebben en kunnen niet wachten tot jullie terras open gaat
  Zijn we dan ook welkom?

 • J.Piets

  ook wij hebben het Hotel letterlijk zien groeien,elke dag aan de ontbijttafel de mannen op de steiger gezien tot de vlag op het dak geplaatst was en nu met een spotlicht eronder wensen wij jullie dat de vlag heel lang mag blijven wapperen.
  tot ziens Jan en Anneke Piets.ps dit is ook een Oostzaanse naam

 • Nynke Derlagen

  Van der Valk hotel is altijd top.
  Wij wonen in Oostzaan dus zullen niet slaken maar zullen zeker komen eten, want weten uit ervaring dat dat altijd goed is.
  Wij wensen jullie een vol Hotel en veel plezier met een ieder die er binnen komt

 • Suzanne

  Zo nu is een Van der Valk hotel niet meer nodig in Purmerend, nu Oostzaan en Hoorn open zijn. Want Van der Valk wil toch niet te boek staan als natuurvernietiger?

 • G de Wit

  Wij sloten onze vakantie af met een etentje in het nieuwe van der Valk hotel in Oostzaan. Vriendelijk personeel, mooie en gezellige inrichting, heerlijk eten. Alleen was er voor onze auto met caravan geen plaats en hadden we 3 parkeerplaatsen nodig. Komen er nog grotere parkeerplaatsen of mag je dan op 3 plaatsen gaan staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *