Opening Lidl Gibraltar uitgesteld tot 2017

In begin juli van dit jaar schreven we over de nieuwe Lidl in het opgeknapte winkelcentrum Gibraltar. “Hier Komt Lidl” stond er in grote letters op de ramen.

Inmiddels is de opening twee keer uitgesteld, van eind van de zomer naar 26 oktober en vervolgens naar begin 2017.

In april van dit jaar meldt Lidl via Facebook dat de “opening gepland staat voor eind van de zomer”. In september is dat verschoven: “de opening van ons nieuwe filiaal in Zaandam zal zijn op 26 oktober 2016”.

Maar in oktober blijkt dat die datum niet gehaald wordt:

We hebben geen goed nieuws… De opening van deze winkel is niet op 26 oktober zoals eerder aangegeven. Dit was helaas gebaseerd op oude informatie. De opening van het filiaal in Zaandam Gibraltar zal pas zijn in het eerste kwartaal van 2017, onze excuses voor de verwarring.

Deel dit artikel:

12 reacties

 • frits ubels

  WAAROM? Nergens schrijft iemand waarom dat steeds maar wordt uitgesteld. Is dat niet te achterhalen? Is het niet zo dat supermarkten naburige panden kopen om te voorkomen dat er een andere supermarkt in komt. In dit geval zou dat helemaal logisch geweest zijn omdat het Deens oude pand is waar het om gaat. Of gaan ze liever bij elkaar zitten tegenwoordig, zodat de loop er in zit en ze er allebei van profiteren, zoals in de Scholtenstraat? Ik vind het raar dat juist Lidl hier komt, die al een paar zaken in de niet zo verre omgeving heeft, en niet Aldi, die de Scholtenstraat nog als enige in dit deel van de stad heeft. Gaat Spitsbergen dan sluiten?

 • Siem

  Spitsbergen gaat sluiten als de winkel in het oude pand van Deen klaar is.

 • Bep

  Er staan nu hekken omheen, dus weer aan het werk.

 • J.kant

  Deen wil geen concurent hebben met de feestdagen daarom uitstel

 • Floris

  Met het grote Zorgboulevard(ZMC) om de hoek. zien ze een groot concurent denk ik?
  Komt een AH XL in en nog meer winkels.
  http://www.zaansmedischcentrum.nl/nieuwbouw/nieuws/Paginas/De-zorgboulevard-in-uw-zorg.aspx

 • L klompmaker

  Al die grote winkels dicht bij elkaar??? Op het Kogerveld in zaandam 2 grote winkels naast elkaar! Prachtig hoor maar concurrentie onderling! Aldi is niet druk bezet! Waarom weg uit de Koog!! ?? Altijd druk daar en een winkel in de buurt voor de oudere daar! En dat pand daar??? Net als Videoland en dat andere zaakje. Staat al jaren leeg. Jammer jammer!!! Gemeente die er wat aan!!!!

 • Dree

  Leuk dat Lidl nu op Gibraltar zit. WAARDELOOS dat ze van Spitsbergen weg Zijn!

  Ik zit in vijfhoek en heb niks meer op normale loopafstand nu. 🙁

  Die lidl had best in Spitsbergen kunnen blijven. Nu moet ik, en een hoop andere mensen OF naar de AH Of de DEKA… Gibraltar is 1,5km verderop. Stom. Jammer. Bah.

 • WAARDELOOS BAH ECHT WAAR ben echt boos!!! Waarom moest lidl weg uit spitsbergen woon zelf in Almere,om de hoek hier is er een Lidl.Mijn ouders wonen in vijfhoek nu zijn ze afhankelijk van anderen.Of zijn deze mensen WAARDELOOS ???

 • Stef gerrets

  Komt er überhaupt een supermarkt terug of is het voor andere doeleinden dat is voor vele een vraag

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *