Opening Theaterseizoen De Kunstgreep Oostzaan

Een werelds theater met dorpse allure, of een dorps theater van wereldklasse… wij zijn er niet uit. Het kan alle twee.

Theater de Kunstgreep in Oostzaan lijkt bijna te groot(s) voor het dorp achter de ophaalbrug, maar professionele, gastvrije vrijwilligers zorgen dat alles klopt.

Er staan ook in het seizoen 2019/2020 weer sterke, mooie, lichtvoetige, wervelende, grappige, diepzinnige theatervoorstellingen in alle disciplines voor een breed publiek geprogrammeerd.

Er is cabaret, toneel, zang, jeugdtheater. En… voor het eerst ook klassieke muziek op de zondagmiddagen.

Veel bekende artiesten zoals Sara Kroos, Paul Haenen, Henri van Loon, René van Meurs, Roué Verveer & Lucinda Sedoc, Veldhuis & Kemper, Percossa, Karin Bloemen, Arjan Ederveen & Jack Wouterse, Angela Groothuis, Vrijdag & Sandifort, gebruiken De Kunstgreep met liefde, om hun voorstellingen uit te proberen en aan te scherpen. Dat levert de mooiste momenten op.

Voor aanstormend talent is het theater een kweekvijver. Zo is het optreden van de finalisten van het Leids Cabaret Festival een terugkerende beleving.

Tip van de redactie: als je van Pink Floyd houdt, dan mag je Moods zaterdag 14 september niet missen! ♫ Shine on, Wish you were here, Hey you, Another brick in the Wall… ♪

Kijk op de website naar het programma en bestel je kaarten. Er is zeker iets voor je bij! www.theaterdekunstgreep.nl Parkeren kan er ruim en gratis!

PS. Om een kaartje te kopen kan je dagelijks tussen 12 uur en 23 uur ook binnenlopen bij de overburen van Brasserie “Het Wapen van Oostzaan”

De inhoud van dit artikel is gesponsord, maar we staan er 100% achter.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *