Orkaan’s Grote Club-actie: kom erbij! (#13: COV Zaanstreek)

De Zaanstreek kent een levendig verenigingsleven. Er wordt volop gesport, enthousiast gemusiceerd, betrokken toneel gespeeld, met gevoel geschilderd, inlevend gelezen en hartgrondig gedicht.

Maar nog lang niet genoeg en nog lang niet door iedereen. Dan kan natuurlijk beter.

De hele maand september is het bij De Orkaan Grote Club-actie! Vandaag:

COV Zaanstreek

We schreven al veel vaker over de Christelijke Oratoriumvereniging Zaanstreek (COV Zaanstreek). Vooral over hun Mattheüs-uitvoeringen (alhoewel ze ook wel eens de Johannes hebben gedaan). Meezingen kan, als ‘vast’ lid of als ‘project-lid'”

De COV verwelkomt u graag als nieuw lid. Alle stemsoorten zijn van harte welkom! Geheel vrijblijvend kunt u eerst een repetitieavond bijwonen om de sfeer te proeven, maar u kunt natuurlijk ook direct meezingen.

Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 – 22.15 uur in de Noorderkerk Heijermansstraat 127 1502 DJ Zaandam. De bibliothecaris zal u dan voorzien van de nodige bladmuziek. Wanneer u enthousiast geworden bent zal onze dirigent na enige tijd een stemtest afnemen, om te beoordelen of u in de juiste stemgroep geplaatst bent.

Daarnaast kent de COV Projectleden

‘Voor ieder concert is het in principe mogelijk om u als projectlid op te geven bij de COV Zaanstreek. De dirigent bepaalt in samenspraak met het bestuur of toevoeging van projectleden voor het betreffende concert gewenst is.

  • De dirigent zal een stemtest bij u afnemen, om uw stemsoort en geschiktheid te beoordelen.
  • U dient minimaal drie maanden voorafgaand aan het concert aan de repetities deel te nemen.
  • U dient beschikbaar te zijn voor de eventuele extra studiedag en de generale repetitie voorafgaand aan het betreffende concert.
  • De voorkeur gaat uit naar bekendheid met het uit te voeren werk.
  • De benodigde partituren kunt u indien gewenst in bruikleen krijgen.
  • De eenmalige contributie/bijdrage voor een projectlid bedraagt € 75.-. Wilt u zich aanmelden als projectlid of meer informatie hierover hebben, stuurt u ons dan een bericht via de contactpagina.

Website (met contactpagina): COV Zaanstreek.


Jouw club of vereniging ook in onze club-actie? Stuur een mailtje naar De Orkaan (met een paar foto’s en een uitleg waarom mensen lid moeten worden of mee moeten doen).

Hier alle afleveringen van de Grote Clubactie van De Orkaan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *