Orkaan’s Grote Club-actie: kom erbij! (#5: Zaankanaries)

De Zaanstreek kent een levendig verenigingsleven. Er wordt volop gesport, enthousiast gemusiceerd, betrokken toneel gespeeld, met gevoel geschilderd, inlevend gelezen en hartgrondig gedicht.

Maar nog lang niet genoeg en nog lang niet door iedereen. Dan kan natuurlijk beter.

De hele maand september is het bij De Orkaan Grote Club-actie! Vandaag:

Zaankanaries

Roeien is een topsport – maar dan voor iedereen. Zaankanaries, al meer dan tien jaar de jongste roeivereniging in de Zaanstreek, verwelkomt graag nieuwe leden. 

Roeien topsport? Jazeker. Bij de Europese Kampioenschappen zagen we de beste roeiers die ons land rijk is onlangs een indrukwekkende reeks medailles bij elkaar roeien. Voor ieder ander die fit wil blijven, van een sportieve uitdaging houdt en graag ontspant in de buitenlucht is roeien gewoon een topsport. Je gebruikt je hele lichaam, wat roeien de ideale workout maakt. En waarom zou je dat in de sportschool doen als het ook op het water kan? Met de juiste combinatie van kracht en techniek breng je de boot in beweging. Roeien is de ultieme mix van sport en ontspanning in de buitenlucht. Goed nieuws: we roeien het hele jaar door, zolang de omstandigheden het toelaten. Lente, zomer, herfst en winter: elk seizoen biedt de Zaan fantastisch roeiwater – en prachtige vergezichten. Veiligheid gaat voor alles, vandaar onze opvallende gele clubkleur.

Is je belangstelling gewekt? Neem dan contact op via info@zaankanaries.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles. Of je nu nog nooit in een roeiboot hebt gezeten of al eerder hebt geroeid en het opnieuw wilt oppakken, iedereen is van harte welkom. 

Locatie: Veerdijk 28A in Wormer. Meer informatie? Kijk op onze website: www.zaankanaries.nl.


Jouw club of vereniging ook in onze club-actie? Stuur een mailtje naar De Orkaan (met een paar foto’s en een uitleg waarom mensen lid moeten worden of mee moeten doen).

Hier alle afleveringen van de Grote Clubactie van De Orkaan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *