De Zaanstreek kent een levendig verenigingsleven. Er wordt volop gesport, enthousiast gemusiceerd, betrokken toneel gespeeld, met gevoel geschilderd, inlevend gelezen en hartgrondig gedicht.

Maar nog lang niet genoeg en nog lang niet door iedereen. Dan kan natuurlijk beter.

De hele maand september is het bij De Orkaan Grote Club-actie! Vandaag:

De Golden Pennies

Ouder dan zestig en zingen in een koor. Dat kan bij De Golden Pennies.

Wij zijn een groep vrouwen en enkele mannen en houden van gezelligheid en zingen.
Ouder dan 60 zijn wij wel, maar zo voelen wij ons zeker niet. Wij zijn een driestemmig koor en zingen populaire liedjes in het Nederlands, Engels en heel soms in het Duits. Wij beschikken over een gevarieerd liedjes repertoire.

Gelukkig kunnen wij na de beperkingen die Covid ons oplegde ook weer optreden. Zo is ons volgende optreden gepland op 23 oktober in het Mennistenerf, ‘s middags van 14.30 tot 16.30 uur, waar wij, samen met het koor Love to Sing, Songfestivalliedjes zingen. Op 15 november treden wij op in Zorgcentrum Saenden, van 14.30 tot 16.00 uur, op een Roze loper middag. En ook een Kerstconcert staat al gepland.

Elke dinsdag repeteren wij van 10.15 tot 11.30 uur ‘s morgens in buurthuis De Doorbraak, Prinsenstraat 43 Zaandam.
Onze dirigent is Jolanda van Boxtel.

Heb je zin gekregen of denk je dat zingen misschien ook iets voor jou is, kom dan langs op dinsdagmorgen in De Doorbraak. Wij ontvangen je graag. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Jolanda van Boxtel, tel. 06-30962188 of Josee van Etten, tel.06-46760395. Want nieuwe leden zijn meer dan welkom!


Jouw club of vereniging ook in onze club-actie? Stuur een mailtje naar De Orkaan (met een paar foto’s en een uitleg waarom mensen lid moeten worden of mee moeten doen).

Hier alle afleveringen van de Grote Clubactie van De Orkaan.