Overvallen bakker stopt met Broodnodig

Wat een sneu berichtje zagen we via Facebook.

Arjan Koele, de man die op maandagavond 2 oktober een wapen in zijn rug kreeg geduwd in zijn bakkerszaak Broodnodig aan de Westzijde 243a in Zaandam, stopt ermee:

‘Na 2x inbraak, overval en bedreiging weer terug in het oude werk. Een winkel hebben is leuk maar dit was te veel.’

Na 28 jaar in de Telecom, gooide hij het roer flink om en hij startte op 1 juni vol goede moed met de overname van Broodnodig. In de nog geen vijf maanden dat hij de zaak had, kreeg hij dus te maken met inbraken, bedreiging en beroving.

Hij kan gelukkig weer terecht bij zijn oude werkgever Orsatel, maar dit was niet hoe Arjan het voor ogen heeft gehad.

De foto boven komt van de Facebookpagina van Arjan. 

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Sandra

  Ik snap het ! Maar wat jammer zeg ..

 • Tinus

  Heel vervelend maar zeker begrijpelijk. Welkom in het Zaanstad van 2017… Ergens moeten bepaalde instanties zich toch eens achter de oren krabben. Het is schering en inslag met overvallen, inbraak, hangtuig en ga zo nog maar even door.

  Jammer Arjan, ik wens je het beste.

 • luttik

  Erg Arjan. Wie nooit is overvallen of mishandeld kan moeilijk begrijpen hoe dit er in hakt. Uit ervaring weet ik het! Als je een soort van lotgenote van 66 wilt ontmoeten om te praten of even langs het Noordzeekanaal je frustratie er uit te schreeuwen mag je via de Orkaan contact opnemen. Mijn deur is voor je open en er is ook koffie. Probeer het sowieso niet te verdringen. Dan schiet je veel later weer in de stress en dat wil je niet. Het heeft geen zin dat ik zeg dat ik je sterkte wens. Wel moed! Om te accepteren dat juist accepteren zo moeilijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *