Projectmanager Hembrugterrein belooft e-plantjeslicht in februari

Sinds op 5 november in het gezelschap van een hoop notabelen de lichtslinger boven een straat van hardwerkende e-plantjes werd ontstoken bleef het stil op het Hembrugterrein.

En donker.

eplantOp diverse momenten bezocht De Orkaan de plantjes die steeds meer op patiënten gingen lijken. En nooit brandde het licht. Niet met Sint Maarten en zelfs niet tijdens kerst en op oudejaarsavond. We maakten ons zorgen.

Gelukkig troffen wij vandaag de opdrachtgever Peter Vermeer. Hij is als projectmanager verantwoordelijk voor de herstructurering van het Hembrugterrein

en hij had goed nieuws: de plantjes zijn niet dood! En al waren ze dood, geen plant overboord, de energie komt uit de bacteriën die eronder zitten!

Peter Vermeer

Dat de lichtslinger niet brandt, ligt niet aan de planten, maar aan de slinger. Die blijkt niet waterdicht, en dat wordt nu opgelost.

Peter Vermeer verzekerde ons dat in februari (van dit jaar!) de lampjes feestelijk en permanent zullen branden. En al staan de e-plantjes ‘er nu wat sneu bij’ in het voorjaar wordt het mooi: ‘Desnoods stoppen we er wat nieuwe plantjes in.’

De Orkaan schreef onder andere hier en hier eerder over de e-planten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *