PVV: na stalking nu diefstal

“Hoe veilig is Zaanstad” vraagt de PVV Zaanstad zich af via een plaatje dat ze rondtwitteren: “Moorden, liquidaties, steekpartijen, bendes, straatraces, tuigvloggers. Hoe #veilig is #Zaanstad nu werkelijk? #GenoegisGenoeg”.

Diefstal (en stalking) staan niet in het rijtje, maar ook dat zijn ernstige misdrijven. Misdrijven waar de PVV zichzelf schuldig aan maakt. Dat lijsttrekker Koert Calkhoven dankzij zijn stalk-verleden op moest stappen bij de politie – en dat de PVV daar geen moeite mee had – is bekend, maar diefstal?

Kijken we nog een keer goed naar het plaatje bij de tweet:

De foto is de plek waar Nick Bood werd doodgestoken. Dat weten we zeker. We hebben die foto namelijk zelf gemaakt. En er voor de duidelijkheid nog eens © De Orkaan bijgezet. Dat stukje hebben de knutselaars van de PVV eraf geknipt. Slim, maar niet slim genoeg. Het pikken van foto’s is ook pikken. Een rekening is onderweg. #GenoegisGenoeg”.

Deel dit artikel:

9 reacties

 • Ron Bouw

  jullie VVD voorkeur is bekend Orkaan, maar deze berichtgeving vind ik zo zielig en julle halen je berichten ook vanaf NHD en de NOS, sturen die jullie ook facturen?

  Erg zielige berichtgeving

 • Roland van Braam

  Wat veel malen erger is van de PVV, dat er over de rug van een vermoorde jongen en zijn nabestaande politiek wordt gedreven. Je moet wel van hele slechte huize komen om op deze manier, de aandacht op je te vestigen.

  • joop tralala

   Is die stalkende lijsttrekker nog steeds bij de scouting? Je zal je kind daar maar aangemeld hebben krijgt hij/zij gratis de propaganda van de Partij Van Verval in zijn/haar oor gefluisterd.

  • Rick

   Sterket nog, de heet Wilders sympathiserrt met dd Russen. Dezelfde die de MH17 hebben neer gehaald en 298 menden hebben vermoord. Je moet je werkelijk schamen als je op de PVV stemt.

 • Dwarsligger

  Wat grappig dat de ‘Advertentie van de Week – Uit het gemeentearchief van Zaanstad’ bij dit artikel, er een van de CPN is. Vroeger was de CPN de partij voor proteststemmers en ontevreden burgers, vooral in Oost-Groningen. Nu is de PVV dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *