PWN sluit De Werf Wormerveer af: kinderen morgen thuis

Slider PWN

Donderdag is het Wereld Waterdag. De dag waarop de wereld meedenkt over wateruitdagingen.

De dag komt te laat voor basisschool De Werf: zij werd vrijdagmiddag al voor een uitdaging gesteld. Door PWN.

Vrijdag gooide PWN briefjes in brievenbussen in de wijk rond de Wandelweg in Wormerveer. Bij woonhuizen, winkels en ook bij de school. Vanochtend vond de directeur het briefje. Op 22 maart is er geen water vanwege werkzaamheden. 22 maart? Is dat niet morgen?

#uitdaging #feit 
100 kinderen van groep 1 en 2, net een voorbij de griepgolf, kunnen een dag geen handjes wassen na het plassen. Of doortrekken na de grote boodschap. Om over de sloten koffie en thee voor de leerkrachten nog maar te zwijgen (en ook leerkrachten bezoeken wel eens een toilet, maar dat beeld blokken we al sinds de kleuterschool).

De oplossing? Hou de kinderen thuis!

De ouders werden terstond ingelicht. Degenen die een opvangprobleem hebben, kunnen de leerkracht een berichtje sturen, wie weet is er een oplossing.

Floris Infra hoorde van ‘de uitdaging’ en heeft aangeboden een 1000 liter watertank voor school te droppen. Of er gebruik gemaakt gaat worden van het aanbod is nog niet bekend.

Het watertekort geldt alleen voor de dependance van De Werf aan Wandelweg 196.

Hier vind je meer Orkaan’s over De Werf

De foto linksboven is van PWN 

6 Reacties op PWN sluit De Werf Wormerveer af: kinderen morgen thuis

 1. Hans Kuyper says:

  Wij zitten vrijdag de hele dag zonder water. Voor de derde keer in korte tijd. PWN kan vast kosten besparen door voortaan alleen te melden wanneer er wél water is.

  • Hans Kuyper says:

   Bah, wat een goedkoop gemopper! Wees blij dat je in een land woont met vrijwel onbeperkt beschikbaar, goedkoop en uitstekend drinkwater!

  • De Orkaan says:

   Meneer Hans Ewout Kuyper, wij wijzen u erop dat uw reactiebundel onder dit artikel bijna verbruikt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>