Van der Valk Voorproefje Viel Voortreffelijk!

Gisteren konden Oostzaners (of zij die er voor door kunnen gaan) een exclusief kijkje nemen in hun gloednieuwe Van der der Valk hotel.

Vanaf 16:00 uur stonden de medewerkers (zo’n 80% Oostzaners schatten wij in) klaar met drankjes en hapjes en hapjes en drankjes. Daarnaast werden er regelmatig rondleidingen gegeven door het hotel.

Het was een feest.

Vrijdag gaan wij weer. Puur om te werken en verslag te doen. Eerlijk waar.

Vandaag maakten wij een filmpje. Beneden was het zo gezellig dat we niet aan de rondleiding toekwamen. Vrijdag maken we dat goed.

Oudheidkamer Oostzaan en De Orkaan zamelden niet te missen tips voor hotelgasten over de omgeving in. Daar komen we op terug. Aankomende vrijdag van 16:00 uur tot 19:00 uur zijn tips ook welkom!

Oké, nog even een paar reacties van bezoekers die wij pikten van de Facebookpagina van De Oudheidkamer:

..ik had het jullie al vanmiddag al laten weten , maar bij deze doe ik het nogmaals … BEDANKT voor de uitnodiging Oudheidkamer Oostzaan en Van der Valk Hotel Oostzaan / Amsterdam… de rondleiding , de gastvrijheid ,de hapjes en drankjes ….in een woord GEWELDIG !!! …we hebben genoten, bewonderd en verwonderd like-emoticon like-emoticon Ik kan niet wachten tot de opening.

Supergids !

Het was inderdaad super. Wat een geweldig initiatief

Het is erg mooi geworden

Mooie rondleiding gehad, heb een kamer gereserveerd met bubbelbad.

dank jullie wel voor deze kans, was echt heel leuk ,en hahaha, alvast een kamer gereserveerd,voor overnachting, ..5 minuten van huis…

Ik kan het iedereen aanraden om gebruik te maken van de uitnodiging voor a.s vrijdag. Het is het dubbel en dwars waard. Een hapje, een drankje en vooral genieten van het interieur en het geweldige uitzicht over Oostzaan. Een rijkdom om zo’n vestiging in ons dorp te hebben. Een felicitatie waard.

(En nee, we krijgen hier niks voor betaald…)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Teun Dil

    Ik vond het een leuke geste om de deuren open te zetten voor de omwonende ten eerste de ontvangst was hartverwarmend en de versnaperingen waren prima evenals de leuke rondleiding we waren toch wel nieuwsgierig geworden rijden er bijna dagelijks langs het Hotel en zagen het langzaam groeien en het is heel mooi van binnen goed gekozen inventaris en kleuren Gefeliciteerd met dit mooie Hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *