Vanaf zaterdag weer testen in Zaanstreek

De coronateststraat van de GGD aan de Ronde Tocht in Zaandam is eind maart gesloten. Vanaf zaterdag 9 april is er voor streekgenoten een mobiele testlocatie op het terrein van het Topsportcentrum in Koog aan de Zaan.

Dagelijks kan daar zonder afspraak worden getest. Tot zaterdag kan er niet in de Zaanstreek maar alleen in Purmerend worden getest.

De locatie bij het Topsportcentrum is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 โ€“ 12.00 en van 13.00 โ€“ 16.30 uur. Zaterdag en zondag zijn de openingstijden 9.00 โ€“ 12.00 en 13.00 โ€“ 15.00 uur.

De GGD neemt in Purmerend coronatesten af aan de Burg. Kooimanweg 14 in Purmerend. De openingstijden zijn gelijk aan die in Koog a/d Zaan. ’s Morgens wordt op afspraak gewerkt, via www.coronatest.nl of tel. 0800-1202, vanaf 13.00 uur wordt er getest zonder afspraak.


Advertentie

Deel dit artikel:

9 reacties

 • Jaap Meeuwsen

  En dan is het vanaf 11 april niet meer nodig na een positieve zelftest ook nog een test bij de GGD te laten doen ( bron RIVM ).
  Dus wie gaat zich er dan in vredesnaam nog laten testen daar ?

  • Trudy de vries.

   Omdat je als leek zijnde niet weet wat er met je lichaam aan de hand is. Als je het laat controleren wel

   • Jaap Meeuwsen

    Lijkt mij het beste voor het welzijn van ons allemaal na twee jaar de angst opzij te zetten en weer gewoon te gaan leven Trudy.
    We kunnen toch niet blijven doorgaan met testen en prikken ?

  • Dries Bugger

   Zolang er zelfs nu nog mensen zijn die buiten met mondkapje lopen, zijn er vast ook nog mensen die zich graag laten testen bij een kriebel in de keel.. ๐Ÿ™„

 • e de groot

  we hebben meer aan 2 over de streek verspreide vaste vaccinatie locaties voor 60+ ers e.d. 2e booster .
  vanwege de toeloop kunnen dat vast kleine locaties zijn .

  nergens een leeg winkelpand in Wormerveer en Zaandam tijdelijk te huren ?

  een beetje vindingrijk zijn of eindelijk de booster bij de huisarts ?

 • Annemiek Jansen

  Mensen hou toch op met testen. Het hpid pas op als jullie er mee op houden.

 • Maya Kauwen

  Zolang er nog steeds mensen overlijden aan corona zal het testen doorgaan.
  In mijn kring zijn er in 1 week tijd 6 mensen besmet. Gelukkig niet ernstig ziek. Maar mocht er in jullie kringetje een van de ouders overlijden wordt er wel anders gepiept…..

 • conny scholtes

  en hoe zit het met de tweede booster? moet je nu voor je veiligheid helemaal de stad uit. is er nergens meer een plek waar je op fietsafstand in Zaandam een booster kan halen?
  groet
  Conny Scholtes

 • Siem van Westen

  Voor de 2e booster naar Purmerend, maar hij is binnen. Heel rustig. Afspraak om 6 uur , maar we waren tevroeg geen probleem. Inclusief 15 minuten wachten om 17:50 weer buiten๐Ÿ‘๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *